Xbox Yeni Oyunlarını Bu Hafta Tanıtacak

Xbox Game Pass

Remedy, Sega, 505 gibi dikkat çekici oyun stüdyolarının Xbox’a gelecek yeni oyunlarını tanıtacağı Partner Preview etkinliğinin tarihi duyuruldu.

Microsoft, dün bir açıklama yaparak, yeni Xbox Partner Preview etkinliğinin 17 Ekim’de gerçekleşeceğini duyurdu. Bu da birkaç gün içinde pek çok yeni oyuna dair haberler alacağımız, fragmanlarını görme şansı yakalayacağımız anlamına geliyor. Çünkü Microsoft’un düzenlediği bu Partner Preview etkinliğinde, Microsoft’un çatısı altında olmayan ama şirketin konsolları için oyunlar hazırlayan stüdyolar yeni oyunlarını tanıtacak.

Perşembe günü gerçekleşecek Partner Preview etkinliğine katılacak stüdyolar arasında Remedy, Sega, 505 gibi dikkat çekici oyun stüdyoları olacak. Microsoft, yaklaşık 25 dakika sürecek ve canlı olarak yayınlanacak bu etkinlikte, yaklaşık bir düzine yeni oyun fragmanının paylaşılacağını söylüyor. Microsoft, bu etkinlikte hiç boşa zaman kaybetmeyeceklerini, 25 dakika boyunca oyunculara sadece oyun göstereceklerini açıkladı ki bu da oyunseverler için epey sevindirici bir haber. Partner Preview etkinliği Xbox’ın YouTube ve Twitch kanalları üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

alan wake 1

Bu etkinlikte tanıtılacak oyunların tam olarak hangileri olacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak şimdiden bildiğimiz bazı oyunlar var. Örneğin bu etkinlikte fragmanı yayınlanacak içeriklerden birinin Alan Wake II’nin The Lake House ek paketi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Aynı şekilde Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii’den de bir fragman gelmesi bekleniyor. Bunların yanı sıra, daha önce hiç görmediğimiz yepyeni oyunlardan da ilk fragmanların yayınlanacağı söyleniyor ki bu belki de etkinliğin en heyecan verici kısmı olacak.

Amazon Prime Gaming Ekim Ayında 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor