Poco F2, Snapdragon 732G’ye sahip olduğu söylenen videoda dalga geçti

Poco F2, Snapdragon 732G'ye sahip olduğu söylenen videoda dalga geçti

2018’de tanıtılan Poco F1, (Hindistan dışındaki Pocophone F1) amiral gemisi yonga seti ve uygun fiyatı sayesinde büyük bir hit oldu. Şirket o zamandan beri vanılya F2 hariç bir sürü akıllı telefon piyasaya sürdü. Şirket, Twitter’da yayınlanan bir videoda F2 ile dalga geçtiğine göre bu durum yakında değişecek gibi duruyor.

Poco F1 ile akıllı telefon üreticisi ülkede büyük bir popülerlik kazandı. Bunun nedeni, cihazın Snapdragon 800 serisi işlemci ve daha fazlası dahil olmak üzere amiral gemisi düzeyinde özelliklerle dolu olmasıdır. Poco henüz F2 ile ilgili hiçbir şey açıklamadı, ancak söylentiler akıllı telefonun Snapdragon 732G SoC tarafından çalıştırılacağına, 120Hz AMOLED ekrana sahip olacağına ve 4,250 mAh pil ile ters şarj desteğine sahip olacağına yönelik.

 

Poco F2, arkada dörtlü bir kamera kurulumuna (geniş, ultra geniş, makro, derinlik) sahip olacak ve küresel varyantı yerleşik NFC ile birlikte gelecek. Akıllı telefonun kod adı “courbet” ve model adı K9A.

Poco F2, Snapdragon 732G'ye sahip olduğu söylenen videoda dalga geçti

Diğer söylentiler, yaklaşan Poco telefonun geniş açılı lens, ultra geniş, makro ve derinlik sensörü içeren dörtlü bir arka kamera kurulumuyla birlikte geleceğini gösteriyor. Akıllı telefonun küresel ve Hint versiyonuna sahip olduğu söyleniyor. Poco cihazının global modeli NFC desteğiyle gelirken, Hint versiyonu NFC’yi desteklemeyecek. Bu özellikler doğrudan Poco’dan gelmediğinden,alırken temkinli olmanızı ve resmi bilgilerin ortaya çıkmasını beklemenizi öneririz.

Oppo yeni yıl paketiyle kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edin