PlayStation ve Switch kullanıcılarına müjdeli haber!

PlayStation ve Switch kullanıcılarına müjdeli haber!

The Game Awards’ın 2020 baskısında Playstation ve Switch kullanıcılarını sevindirecek yeni bir haber yer aldı. İşte tüm detaylar.

Hyper Light Drifter’ın ortak tasarımcısı Teddy Dief ve Team OFK’daki işbirlikçilerinin yeni projesi We Are OFK yakında oyun severleri memnun edecek bir proje olarak karşımıza çıkacak. Projenin 2021 baharında piyasaya sürülmesi gerekiyordu, ancak son birkaç yıldır ertelendi. Şimdi, We Are OFK nihayet bir çıkış tarihine sahip. İlk iki bölüm 18 Ağustos’ta Nintendo Switch, PlayStation 4, PS5, Steam ve Epic Games Store’a gelecek. Kalan üç bölüm haftalık olarak gelecek.

PlayStation ve Switch kullanıcılarına müjdeli haber!

We Are OFK projesi OFK adlı sanal bir indie grubuna odaklanacak. Oyunun maliyeti 20 dolar. Her bölümle birlikte OFK ve Sony Music Masterworks yeni bir single yayınlayacak. We Are OFK’nın sınırlı sayıda fiziksel versiyonu da PS5 ve Switch için ön siparişe açıldı. Ayrıca grubun ilk EP’sini önceden kaydedebilirsiniz. Artık dünya dijitalleştiği için bu tarz projelerin artması da olası. Zira konserler dahi online platformlara taşınmaya başlandı. Zira bunun gerçek hayattaki konser kadar tat verip vermeyeceği tartışılır. Ancak globalleşen dünyada korona virüsün gelmesi ile adeta kurallar yeniden yazıldı. Bu kapsamda online projelerde bir artış yaşanırsa şaşırmamak gerek diyebiliriz. PlayStation ve Switch platformuna gelecek olan online etkinlik aynı zamanda PC kullanıcıları için de etkin olacak diyebiliriz.

Lamborghini elektrikli otomobil konusunda bekleyip görecek