DOOM Eternal The Ancient Gods geliyor!

DOOM Eternal The Ancient Gods

Doom çılgınları müjde! DOOM Eternal The Ancient Gods resmen duyuruldu. İlk genişleme paketi bakalım bize neler sunacak?

DOOM Eternal’ın bir sonraki bölümüne ait detaylar bugün Gamescom Opening Night Live esnasında paylaşıldı. DOOM Eternal:The Ancient Gods, 1. Bölüm ödül sahibi ve eleştirmenlerin takdirini kazanmış DOOM serisine 20 Ekim 2020’de gelecek olan yeni bir tek oyunculu hikâye genişletmesi.

DOOM Eternal’a gelecek iki bölümlük hikâye genişletmesinin ilk kısmı olan The Ancient Gods, 1. Bölüm oyuncuları bir kez daha DOOM Slayer olarak göklerdeki güç dengesizliği sonucunda uyanan kadim kötülükle yüzleştirecek. Oyuncular, DOOM evreninde daha önce görmedikleri yerleri deşip parçalayarak aşacak, yeni acımasız iblislerle yüzleşecek ve DOOM Slayer’ın hikâyesinde yeni bir sayfayı keşfedecek.

The Ancient Gods, 1. Bölüm; DOOM Eternal’ın Birinci Yıl Bileti ya da Deluxe Edition’ına sahip olan oyuncular için ek ücret gerektirmeyecek.

Birinci Yıl Bileti’ne sahip olmayan oyuncular The Ancient Gods, 1. Bölüm‘ü ayrı olarak satın alabilecek ve genişletme BATTLEMODE’a ücretsiz erişim de sağlayacak. Oyuncuların The Ancient Gods, 1. Bölüm‘ü satın alıp oynamak için DOOM Eternal’a sahip olmaları gerekmeyecek.

Doom Eternal 1000 FPS barajını aştı!

Birinci Yıl Bileti hâlâ 139 TL’ye satın alınabilir; bilet 1. ve 2. DLC’leri içeriyor. Ayrıca The Ancient Gods, 1. Bölüm tek başına 89 TL’ye satın alınabilecek.

DOOM Eternal Xbox Series X ve PlayStation 5 için çıktığında, mevcut nesil konsollarda DOOM Eternal’a sahip kişiler oyunu ücretsiz bir yükseltme olarak alabilecek. id Software yeni konsollar çıktığı zaman DOOM Eternal’ın geriye dönük uyumluluğu desteklemesi için de gayretle çalışıyor.