Yeni Bir Oyun Çıktığı Gün PlayStation Plus’a Gelecek

PlayStation Plus

Sony, PlayStation Plus abonelerini sevindirecek bir hamleye imza atıyor. Dikkat çekici bir oyun, daha çıktığı gün PS Plus’a gelecek.

PlayStation Plus ile Xbox Game Pass arasındaki belki de en büyük farklardan biri, Game Pass’in pek çok dikkat çekici oyunu daha çıktıkları gün oyunculara ücretsiz olarak vermesi. PS Plus ise bu konuda çok daha zayıf. Sony, PS Plus abonelerine verdiği oyunlar, genelde bir süre önce çıkmış yapımlar oluyor. Çok az oyun çıktığı gün PS Plus’a geliyor. Ama arada istisnalar da olmuyor değil. Hatırlarsanız PS Plus, daha bir ay önce Harry Potter: Quidditch Champions’ı çıktığı gün abonelerine vermişti. Arada böyle sürprizler yapan Sony, yakında yeni bir oyunu daha çıktığı gün PS Plus’a getirecek.

Söz konusu bu oyun, Remedy Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen FBC: Firebreak olacak. Remedy Entertainment imzası taşıması bu oyunu merak etmemizi sağlıyor. Çünkü Remedey Entertainment; Max Payne, Alan Wake, Control, Quantum Break gibi dikkat çekici oyunların arkasındaki stüdyo olarak tanınıyor.

FBC Firebreak

PlayStation 5’e yönelik olarak çıkacak oyun, PlayStation Plus Extra ve Premium paketine abone olanlara verilecek. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Ancak 2025 içinde oyunseverlerle buluşacağı biliniyor.

Alan Wake ve Control ile aynı dünyada geçen FBC: Firebreak, üç kişilik bir shooter oyunu. Co-op türündeki oyunda, oyuncular birlikte maceraya atılıyor. Oyun, ötedünyadan güçlerin saldırısı altında geçen bir federal ajans bürosunda geçiyor.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı