PlayStation Plus ağustos ayında 10 oyun kaybedecek

PlayStation Plus

Sony’nin popüler oyun servisi PlayStation Plus’tan ağustos ayında ayrılacak oyunlar belli oldu. PS Plus önümüzdeki ay ay 10 oyun kaybedecek.

PlayStation Plus bir dönem PlayStation sahiplerinin online oyunları oynayabilmek için kullandığı bir servisten ibaret olsa da bugün çok daha işlevsel ve çok daha popüler bir servise dönüşmüş durumda. PS Plus’ı Game Pass benzeri bir platforma dönüştüren Sony, bu platform aracılığıyla PlayStation sahiplerine yüzlerce oyuna ücretsiz erişim olanağı sağlıyor. PlayStation Plus kataloğundaki oyunlara her ay yenileri eklenirken, bazıları da platformdan ayrılıyor. Hatırlarsanız daha birkaç gün önce temmuz ayında PS Plus’a eklenecek ve platformdan ayrılacak oyunlar belli olmuştu.

18 Temmuz’a gelmemizle birlikte It Takes Two ve The Ascent gibi bu yeni oyunlar PS Plus’taki yerini alırken, Bioshock ve Borderlands gibi birkaç önemli oyun da platformdan ayrıldı. Temmuz ayında platformdan ayrılan oyunlar daha yeni belli olmuş olsa da daha şimdiden ağustos ayında PlayStation Plus’tan ayrılacak oyunlar da ortaya çıktı. PS Plus, önümüzdeki ay 10 oyun kaybedecek. Neyse ki bu oyunlar arasındaki kayda değer yapımların sayısı o kadar da yüksek değil.

PlayStation Plus bu yıl sekiz Yakuza oyunu sunacak

PlayStation Plus’ta yer alan “Oynamak İçin Son Şans” bölümüne eklenmeleriyle birlikte ağustos ayında platformdan ayrılacakları onaylanan 10 oyun şunlar oldu:

8-Bit Armies
Borderlands 3
Carmageddon: Max Damage
DCL – The Game
GRIP
Nidhogg
The Crew 2
Yakuza 0
Yakuza Kiwami
Yakuza Kiwami 2

Bu oyunları PS Plus Extra ya da Premium üyelikleri üzerinden ücretsiz olarak oynamak isteyen oyun severlerin 18 Ağustos’a kadar vakitleri bulunuyor. Bu oyunların 18 Ağustos’ta PS Plus’tan ayrılmasının ardından oyunlar konsolunuzda yüklü olsa dahi PS Plus aboneliği ile oynamanız imkansız hale gelecek.

Elon Musk Çinli liderleri uyardı