PlayStation 5 geliştirme kiti sızdı!

PlayStation 5 geliştirme kiti

PlayStation 5 geliştirme kiti bugün sızdı. Görünüşe göre PlayStation 5 ile renkli ekrana sahip Dualshock gelecek. İşte karşınızda merakla beklenen PlayStation 5 geliştirme kiti!

Sony’den ziyade oyuncular PlayStation 5 için artık gün saymaya başladı. GameStop’un 2019 yılı içerisinde PlayStation 5 tanıtılacak haberinden sonra bugün de PlayStation 5’in geliştirici kiti sızdırıldı. Fake yani sahte olduğunu düşündüğüm bu geliştirici kitinde en çok dikkati Dualshock 5 çekiyor.

PlayStation 5 geliştirme bu olabilir!

Dualshock 5’in geliştirici kitindeki tasarımı Dualshock 4‘e çok benziyor. Ancak bu kontrolcü renkli LCD ekranı ile dikkat çekiyor. Sony bu ekrana oyunlardaki HUD bölümünü ekleyebilir. Böylece oyun ekranında görünen can göstergesi ve mermi sayısı gibi bilgilere direkt olarak Dualshock 5 üzerinden ulaşabilirsiniz.

Şimdiye kadar gördüğümüz en küçük geliştirme kiti olan bu görselin henüz doğruluğu ispatlanmadı. Ancak GameStop’un 2019 yılında PlayStation 5 göreceğiz iddialarını düşünürsek, Sony’nin çoktan oyun geliştiricilerine PS5’in geliştirici kitini gönderdiğini söyleyebiliriz.

147636 games news are leaked ps5 devkit and dualshock 5 controller real or fake image2

The Last of Us Part II’nin tanıtımı için yayınlanan videonun, bırakın PlayStation 4’ü PlayStation 4 Pro’ya bile ait olmadığı açıkça görünüyordu. Muhtemelen Sony, yavaştan PlayStation 5’in geliştirmesi tamamladı.

Tahminim; Sony, PlayStation 5’i 2019 değil 2020 yılında tanıtılması yönünde. Bakalım Sony, yeni nesil konsolunu ne zaman duyuruacak?