Dualshock 4 yeni renklerine kavuştu!

Dualshock 4

PlayStation 4’ün kontrolcüsü Dualshock 4, bugün yeni renk seçeneklerine kavuştu. Dualshock 4’ün yeni renk seçenekleri oldukça güzel görünüyor.

Sony, PlayStation 4’ün ömrünü tamamlamasına 1 yıl kala, konsolunu ayakta tutmak için atılımlar yapmaya devam ediyor. Dönem dönem Dualshock 4 ‘ün yeni renk seçenekleri ile karşımıza çıkan Sony, bugün de DS4’ün yepyeni renklerini sergiledi. Sonbahar renkleri olarak isimlendirilen bu yeni renkler oldukça şık görünüyor.

Need for Speed Heat tanıtıldı!

Rose Gold, Titanium Blue, Electric Purple ve Red Camouflage renk seçenekleri ile karşımıza çıkan Sony, bu kontrolcüleri sonbahar aylarında satışa sunacak. Sony ayrıca Rose Gold rengine özel Headset’ini de duyurdu. Bu set de sonbahar aylarında yine PlayStation 4 sahipleri ile buluşacak.

Sony, 2020’nin Kasım aylarında PlayStation 5’in satışlarına başlayacak. Gelen bilgilere göre; Sony yine E3’ü pas geçip yeni nesil konsolunu Xbox’tan önce Şubat ayında gösterebilir. Bu hamle eğer gerçekleşirse Microsoft cephesinin işi zorlaşabilir. Eurogamer’a göre; yeni nesilde bu sefer donanım açısından PlayStation daha güçlü olacak.

Xbox cephesinin en büyük eksikliği olan “oyun” konusu ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Bakalım Microsoft satın aldığı stüdyolardan elle tutulur bir oyun alabilcek mi?