TicToc’ta Şarkını TicTocla!

karnaval iphone jessiej nowplaying

Karnaval’ın mobil uygulamasındaki ‘TicTocla‘ butonuna tıklayanlar, TicToc üzerinden sevdikleriyle favori şarkılarını paylaşabiliyor

TicToc, Karnaval radyolarında, o anda çalınan parçanın paylaşılmasını sağlayan yeni entegrasyonu ile iletişimin her yönüne hizmet etmeye devam ediyor ve uygulamayı daha da keyifli hale getiriyor! Karnaval’ın mobil uygulaması olan Karnaval Radyo’ya girerek, radyo kanallarında çalan şarkılar üzerinde yer alan ‘paylaş’ butonuna tıklayan herkes  ‘TicTocla’ ibaresini  seçerek, listelerinde bulunan diledikleri kadar kişi ile o anda çalan favori şarkılarını parçayı paylaşabiliyor ve  TicToc mesajlaşma ekranına düşen şarkı, kullanıcıyı Karnaval’a yönlendiriyor.

karnaval_iphone_jessiej_last_2

Sevdiklerinizle paylaşımlarınızın sınırını sürekli genişleten TicToc, Karnaval‘da yer alan Süper FM, Süper FM 2, JoyTurk, Efkar, RetroTurk, JoyTurk Akustik, Makam, Metro FM, Virgin Radio Türkiye, Flashback, Zeplin, Jeton, Radio Mydonose, Kantin, Borusan Klasik, Joy FM ve JoyJazz radyolarındaki tüm şarkıları paylaşabilmenizi sağlıyor. TicToc kullanıcıları artık müzik keyfinden ve sevdikleriyle paylaşmaktan geri kalmıyor!

ViewSonic’ten 84 İnçlik Dev Ekranda 4K Deneyimi