PlayStation 4 6.0 güncellemesi detayları ortaya çıktı

ps4 sistem güncelleme

Sony PlayStation 4 6.0 güncellemesi için beta davetiyelerini yollamaya başladı. Böylece önümüzdeki PS4 sistem güncellemesine dair detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Hiç şüphesiz bu neslin en başarılı konsolu olan PlayStation 4, her anlamda rakiplerine fark atmış durumda. Satış rakamları bazında bakacak olursak, PS4 ve Xbox One arasındaki makasın iyiden iyiye açıldığını rahatlıkla görebiliriz. Şunu net olarak belirtmek mümkün. İki konsol arasındaki satış farkının, şu reddeden sonra kapanması artık imkansız.

Keza aynı şey konsola çıkan özel oyunlar için de söylenebilir. PS4 sahiplerinin, sadece kendi konsolları üzerinde oynayabilecekleri onlarca oyun mevcut. Fakat Xbox cephesinde bu durumun tamamen farklılaştığını görüyoruz. Keza Microsoft’un yeni dönem stratejisi gereği, Xbox One’a özel olarak çıkan oyunlar, PC’ye de portlanıyor. Haliyle bu durum oyun severlerin konsoldan soğumasına neden oluyor.

PlayStation 4 6.0 güncellemesi performansa dönük olacak

Öte yandan sistem güncellemeleri konusunda da önemli farklılıklar mevcut. Sony, PS4 sistemini sık aralıklarla güncellerken, Microsoft bu konuda biraz daha çekimser davranıyor.

Basit bir örnek verecek olursak, kısa süre önce PlayStation 4 5.0 güncellemesini  yayınlayan Sony, şimdiden PlayStation 4 6.0 güncellemesi betası için davetiyeler göndermeye başlamış durumda.

PlayStation 4 6.0 güncellemesi, davetiyede belirtilene göre önemli bir özellik içermiyor. Daha çok PS4’ün performansını arttırmaya yönelik bir güncelleme olan 6.0’ın önümüzdeki dönemde oyun severlerin kullanımına sunulması bekleniyor.

Elbette Sony, PlayStation 4 6.0 güncellemesi üzerinde bazı değişiklikler yapabilir. Oyun severlerin talep ettiği bazı özellikleri bu güncelleme ile sunabilir. Bunu zaman gösterecek.

Nintendo Switch için uygun fiyatlı dock


Yorumlar kapatıldı.