PUBG kısa süreliğine ücretsiz oldu!

PUBG sistem gereksinimleri 1

Battle Royale türünün sevilen oyunu PUBG, Xbox One platformunda kısa süreliğine ücretsiz oldu. Ücretsiz PUBG indirmek ve oynamak için haberimize göz atabilirsiniz.

Microsoft 10 Kasım 2018 tarihinde Xbox One için bir etkinlik düzenleyecek. Yeni oyun ve muhtemelen yeni küçük aksesuarların duyurusunun yapılacağı bu etkinlik öncesi, oyunculara büyük bir sürpriz yapıldı. Battle Royale türünün sevilen oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds kısa süreliğine oyunculara ücretsiz olarak sunulmaya başladı.

PUBG kısa süreliğine Xbox One’da ücretsiz oldu!

Xbox One, Xbox One S ve Xbox One X platformlarında ücretsiz olan PlayerUnknown’s Battlegrounds’ı oynamak için maalesef ki Xbox Live Gold üyeliğinizin olması gerekiyor. Yakın zamanda aylık ücreti 29,99 TL’den 59,99 TL‘ye çıkan Xbox Live Gold üyeliği aslında PlayerUnknown’s Battlegrounds’ı ücretsiz yapmıyor.

PUBG

Yani her koşulda PlayerUnknown’s Battlegrounds’ı oynamak için Xbox Live Gold üyeliğiniz yoksa 59,99 TL bayılmanız gerekiyor. Microsoft Store’da 118 TL‘ye satılan PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın ücretsiz deneme sürümünü buradan Xbox One konsolunuza indirebilirsiniz.

Fortnite 6.22 güncellemesi yayınlandı!

Son olarak PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın 10 Kasım’daki etkinlikte PlayStation 4 için de duyurulacağını belirtelim.