Play Store bir kullanıcı arayüzü yenilemesi alıyor

Play Store bir kullanıcı arayüzü yenilemesi alıyor

Google’ın Wear OS 3.0’ı çok yakında geliyor. Şirket, Play Store uygulamasını Wear OS henüz gelmeden önce güncellediğini duyurdu.

Google, Samsung ile işbirliği içinde Wear OS platformuna yönelik büyük planını detaylandırdı. Geçen ayın sonlarında Samsung, şirketin birleşik Wear OS platformuna dayalı en yeni akıllı saat arayüzü olan One UI Watch’a ilk bakışı da sunmuştu. One UI Watch, yeni platformda çalışan ilk cihaz olacak olan Galaxy Watch ile piyasaya sürülecek. Wear OS yakın zamanda mevcut akıllı saatlere geçiş yapmayacak olsa da, Google şimdiden Google Play Store’u yeni görünüm için hazırlıyor.

Google, Play Store için arayüzü yenilenen Wear OS 3.0 yeniden tasarımıyla uyumlu hale getiren yeni bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Yeni kullanıcı arayüzü yenilemesiyle, ilk dikkatimizi çeken şey renklerin değişmiş olması. Yeni düzende renkler daha açık gri ve okunabilir halde olacak. Daha önce hep siyah olan renkler yerini daha okunabilir griye bırakmış. Son yılların en büyük Wear OS güncellemesi geldi; İşte böyle görünüyor:

Play Store bir kullanıcı arayüzü yenilemesi alıyor

Şimdiye kadar, bu yeni kullanıcı arayüzü, diğer Wear OS kullanıcılarından benzer raporlarla karşılaşmadığımız için geniş çapta yayılmıyor gibi görünüyor. Play Store şimdiden yenilense de Yeni Wear OS 3.0 güncellemesinin mevcut Wear-OS destekli akıllı saatler için ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir onay yok. Qualcomm, yeni güncellemeyi Snapdragon 4100+ ve Snapdragon 4100 platformlarına getirmek için Google ile birlikte çalıştığını onayladı.

Xiaomi 200W şarj teknolojisi aslında başkası tarafından üretilmiş!