Realme X9 Pro, Snapdragon 870 ile Geekbench’te görüldü

Realme X9 Pro, Snapdragon 870 ile Geekbench'te görüldü

Realme’nin beklenen telefonu Realme X9 Pro Geekbench karşılaştırma listesinde kendini gösterdi. Cihazın bazı özellikleri de böylece ortaya çıkmış oldu.

Realme RMX3366 model numarasına sahip bir cihaz üzerinde bir süredir çalışıyor. Cihazın Realme X9 Pro olarak adlandırıldı iddia ediliyor. Daha önce söz konusu cihaz TENAA listesinde karşımıza çıkmıştı. Listeye göre cihaz, Snapdragon 778G veya Snapdragon 870 ile gelecek. Bugün ise X9 Pro, Geekbench karşılaştırma listesinde karşmıza çıktı. Bu listenin ortaya çıkardığı özelliklere göre X9 Pro cihazının Snapdragon 870 alacağı kesinleşti. Liste ayrıca RMX3366 kod adlı modelin 12 GB RAM’e sahip olacağını da ortaya koyuyor.

Realme X9 Pro, Snapdragon 870 ile Geekbench'te görüldü

Çinli kaynaklar, cihazın RealmeGT Master Edition olarak adlandırılacağını iddia ediyor, ancak TENAA’daki RMX3366, tespit ettiğimiz renderlardan farklı. Bu raporlar genellikle 3D görüntülerinde net olarak anlaşılır, ama şimdilik durum iki farklı Realme cihazının geleceği yönünde. X9 Pro arkasında Sony IMX766 sensörlü 50 MP çözünürlüğünde ana kamera + 16 MP ultra geniş açılı lens + 2 MP makro lens yer alacak. Cihaz ön tarafta ise 32 MP‘lik Selfie kameraya sahip olacak. Cihaz ekrana entegreli parmak izi okuyucusuna sahip olacak. 65W hızlı şarj desteği ve 4.500 mAh kapasiteli batarya ile gelecek olan telefon şimdiden  2021’de piyasaya sürülen gözde cihazlar arasında yer alıyor. Realme X9 Pro piyasaya sürüldüğünde tüm beklentileri karşılayabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Xiaomi 200W şarj teknolojisi aslında başkası tarafından üretilmiş!