Pixel Watch tasarımı gözler önüne serildi

Pixel Watch

Sızdırılan yeni görseller ile birlikte Pixel Watch tasarımı tam anlamıyla gözler önüne serildi. Google yeni akıllı saatini önümüzdeki ay tanıtmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz gibi Google yeni bir akıllı saat piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmasa da, Google’ın akıllı saatini önümüzdeki ay düzenlenecek I/O 2022 etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Akıllı saate sızıntıların son dönemde bir hayli sıklaşmış olsa da cihazın tanıtılacağı etkinliğin epey yakın olduğuna işaret ediyor.

Google Pixel Watch ile ilgili sızıntılara bugün bir yenisi daha eklendi ve akıllı saate ait görseller sızdırıldı. Sızdırılan bu yeni görsellerle birlikte Google akıllı saatin tasarımı net bir şekilde görülmüş oldu.

pixel watch 2
LG Watch Style

Pixel Watch, yuvarlak tasarımı ve arayüzü ile oldukça tanıdık bir tasarıma sahip. Bildiğiniz gibi Google daha önce de akıllı saat alanında varlık göstermiş, fakat o dönem kendisi bir akıllı saat çıkarmak yerine LG ile işbirliğine gitmişti. Google ve LG ortaklığında hazırlanan LG Watch Style, 2017 yılında satışa sunulmuştu. Google tarafından geliştirilen Androdi Wear 2.0’ı kullanan LG Watch Style, bir nevi Google’ın akıllı saat alanındaki ilk denemesi olmuştu. LG Watch Style’dan beş yıl sonra gelen Pixel akıllı saat, LG Watch Style ile oldukça benzer bir tasarıma sahip.

Fitbit’i satın alarak giyilebilir teknolojiler konusunda ciddi olduğunu gösteren Google, yeni akıllı saatinde Fitbit özelliklerini de sunarak bu kez daha iyi bir sonuç elde etmeyi amaçlıyor. Google’ın akıllı saat pazarında etkili olabilmek için Fitbit dışında ne gibi özellikler sunacağını bekleyip göreceğiz.

Ekran kartı fiyatları dünya genelinde düşüyor