Pixel Tablet çıkışına günler kala Amazon’da görüldü

Pixel Tablet

Çok yakında kullanıcılarla buluşacak olan Google Pixel Tablet, çıkışına günler kala bu kez de Amazon’da sonradan silinen bir sayfada görüldü.

Google’ın bu yılki I/O etkinliğinde sadece günler uzakta olmamıza rağmen geçtiğimiz yılki I/O etkinliğinin en dikkat çekici ürünlerinden olan Google Pixel Tablet hala kullanıcılarla buluşmuş değil. Neyse ki bu durum çok yakında değişecek. Google merakla beklenen ilk tabletini çok yakında piyasaya sürecek. Biz Pixel Tablet’in resmi çıkışı için beklerken, Google’ın tableti bu kez de Amazon’da karşımıza çıktı. Amazon Japonya’nın ürün için hazırladığı sayfa, çıkışına günler kala tabletin özelliklerinin kesinleşmesini sağladı. Amazon Japonya hatasını fark edip kısa süre sonra bu sayfayı kaldırmış olsa da aradan geçen bu kısa süre bilgilerin sızması için yeterli oldu.

11 inçlik bir ekrana sahip olan Pixel Tablet, Google’ın Tensor G2 yonga setinden güç alacak. 8 GB RAM’e sahip olacak tabletin dahili depolama alanı ise isteğe bağlı olarak 128 ya da 256 GB olacak gibi görünüyor. Amazon Japonya’nın yayınladığı sayfada yer alan bilgilere göre telefonun 11 inçlik LCD ekranı 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Ekranın maksimum parlaklığının ise 500 nit olacağı görülüyor.

pixel tablet 2

Tabletin dikkat çeken diğer özellikleri arasında USI 2.0 e-kalem desteği, biri önde biri arkada olmak üzere iki 8 megapiksellik kamera, dörtlü hoparlör sistemi, üç mikrofon, USB-C şarj girişi ve Wi-Fi 6 desteği yer alıyor.

Amazon Japonya tarafından yayınlanan ilan, telefonun 79.800 yene, yani yaklaşık 591 dolara satışa sunulacağını gösteriyor. Ancak telefonun diğer pazarlardaki çıkış fiyatı 600 dolar civarında olabilir. Tabii bu fiyat telefonun 128 GB’lık versiyonuna ait. 256 GB dahili depolama alanına sahip versiyonun fiyatı biraz daha yüksek olacak.

Google binasında şok eden ölüm