Pixel 7a pil detayları da belli oldu

Google Pixel 7a 3

Google’ın merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Pixel 7a yeni sızıntılarla karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Pixel 7a pil detayları da belli oldu. Google, 10 Mayıs’ta başlayacak olan I/O etkinliğinde orta seviye bir akıllı telefon olan Pixel 7a’yı duyuracağı tahmin ediliyor. Lansman öncesinde, özellikler, tasarım ve fiyat dahil hemen hemen tüm ayrıntılar sızdırıldı. Yalnızca cihazın performansı henüz doğrulanmadı. Ancak, son Geekbench listesiyle bu bilgi artık ortaya çıktı.

Yaklaşan Pixel 7a akıllı telefonunun performans detayları, son Geekbench listesi ile ortaya çıktı. Cihaz, 2,35 GHz hızında iki çekirdek ve 1,8 GHz hızında dört çekirdek bulunan Tensor G2 yonga seti tarafından destekleniyor. Ayrıca, Mali-G710 GPU’ya sahip.

Google Pixel 7a 3

Geekbench’in tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde, Pixel 7a sırasıyla 1380 ve 3071 puan aldı. Geekbench’te listelenen varyant 8GB RAM’e sahip, bu da telefonun çıkışında minimum 128GB depolama kapasitesine sahip olacağı anlamına geliyor. Ayrıca, Pixel 7a’nın kutusundan Android 13 ile çıkacağı da doğrulandı.

pixel 7a

Pixel 7a pil detayları da belli oldu

Pixel 7a’nın performansı, orta seviye bir akıllı telefon için oldukça etkileyici görünüyor. Bu, cihazın oyun oynama gibi çeşitli görevleri sorunsuz bir şekilde yerine getirebileceğini gösteriyor. Pixel 7a’nın diğer özelliklerine göz atalım.

Merakla beklenen Google Pixel 7a, bir dizi etkileyici özellik sunacak. 6,1 inç FHD+ OLED ekranı, Google’ın kendi yonga seti olan Tensor G2 tarafından desteklenecek. Ayrıca, 8GB LPDDR5 RAM ve 128GB dahili depolama alanı da bulunacak. Telefonun arkasında 64MP OIS özellikli bir kamera, 12MP ultra geniş açılı kamera ve 10.8MP ön kamera olması bekleniyor.

Google Pixel 7a

Pixel 7a’nın ayrıca 20W kablolu ve kablosuz şarj desteği olan 4.400mAh bataryası olması bekleniyor. Android 13 işletim sistemi ile donatılmış olan Pixel 7a, mükemmel bir orta seviye seçenek haline geliyor. Cihazın lansman tarihi olan 10 Mayıs’a yaklaşıldıkça daha fazla sızıntının ortaya çıkması bekleniyor, bu nedenle daha fazla detayın ortaya çıkması için gözlerimiz açık olacak. Pixel 7a pil detayları da belli oldu.

Alzheimer tanısında yeni bir adım atıldı