Pixar ‘Lightyear’ 3 Ağustos’ta Disney+’a geliyor

Pixar 'Lightyear'ı 3 Ağustos'ta Disney+'a geliyor

Pixar Lightyear, iki yıldan fazla bir süredir yalnızca sinemalarda gösterime giren ilk Pixar filmiydi. Ancak buna rağmen Disney’in umduğu gişe rekorlarına ulaşamadı. Bu sebeple yapım şimdi yayın akışı devi platformuna geliyor. İşte detaylar.

Pixar tarafından hazırlanan bu filmi evde izlemek için çok fazla beklemeniz gerekmeyecek. Zira film vizyona geldikten 47 gün sonra 3 Ağustos’ta Disney+’a geliyor. Teknik olarak film bir Oyuncak Hikayesi yan ürünü olsa da, kendine has bir hikayesi de var. Bu sefer, Buzz insan formunda ve Chris Evans tarafından seslendiriliyor. Mürettebatı ve komutanı ile birlikte garip bir gezegende mahsur kalan ve eve dönüş yolunu bulması gereken bir astronot olarak karşımıza çıkacak. Kadroda ayrıca Keke Palmer, Peter Sohn, Taika Waititi, Dale Soules, James Brolin ve Uzo Aduba yer alıyor.

Pixar 'Lightyear'ı 3 Ağustos'ta Disney+'a geliyor

Disney+ yayın akışı devleri arasına ciddi bir giriş yaptı. Öyle ki tüm Marvel ve Disney filmlerini kendi bünyesine toplayan yayın akışı devi bu kapsamda ciddi bir çalışma sürdürüyor. How I Met Your Mother gibi klasikleşmiş yapımları dahi bünyesine alan yapım yayın akışı devleri arasında şimdiden kendine yer edinmiş durumda. Şirket bu kapsamda çalışmalarına durmadan devam ederek yayın akışı devlerini geçip bir numaraya oturmayı hedefliyor. Fiyat bakımından da uygun bir profil çizen şirket sektörde oldukça iddialı.