iPhone 14 Max çıkış tarihi biraz gecikecek

iphone 14

Neredeyse her gün bir şekilde haber olmayı başaran Apple, bugün maalesef hiç istenmeyecek bir iddia ile gündeme geldi.

iPhone 14 Max çıkış tarihi biraz gecikecek. Apple hayranlarının gözü kulağı Eylül ayında. Bu tarihte tanıtılacak yeni akıllı telefon modellerini merakla bekleyen Apple hayranları daha şimdiden alacakları telefonun hayallerini kurmaya başladılar bile. Bununla birlikte, iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olarak 4 farklı model şeklinde tanıtılması beklenen cihazlardan iPhone 14 Max’in üretiminin sekteye uğrayabileceği konuşuluyor.

iPhone 14 Pro Max

Bildiğiniz üzere standart iPhone modelinin büyük ekranlı modeli olması beklenen iPhone 14 Max, seriye daha sonradan eklenen bir model olarak dikkat çekiyor. Bugüne kadar 3 farklı model olarak satışa sunulan ve ilave olarak da bazı zamanlarda Mini modelini barındıran iPhone serilerine, uzun süreden sonra Mini’nin yerine Plus veya diğer bir ismiyle Max modeli dahil olmuş olacak.

Apple 2022'de iPhone sevkiyatlarını %30 artıracak

iPhone 14 Max çıkış tarihi biraz gecikecek

Bununla birlikte Apple’a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, iPhone 14 Max modelinde kullanılacak ekran panelinin üretiminde ciddi sıkıntılar olabilir. Tedarik anlamında büyük sıkıntılar yaşayacağı öngörülen Apple’ın bu nedenle iPhone 14 Max’in çıkış tarihini ileri bir tarihe erteleyebileceği konuşuluyor.

iPhone 14

Son olarak henüz Apple cephesinden bu haberlere ilişkin bir bilgilendirme yapılmış değil. Zaten artık telefonların tanıtımı için de geri sayıma geçildiğinden, muhtemelen bugünden sonra da bir açıklama yapılmayacaktır.

Yeni Honor MagicBook 14 tüm dengeleri değiştirebilir