Pinball FX2 Windows 10’a çıkarma yapacak!

pinball

Pinball hâlen geniş bir Oyuncu Kitlesine sahip bir Oyun olarak karşımıza çıkacak. Pinball FX2 ile ilgili bilgiler sitemizde yer alıyor.

Pinball FX2, Ücretsiz bir şekilde çalışacak lakin Oyun; çapraz platformlarla uyumlu bir şekilde çalışmıyor. Zen Studios; Pinball FX2 ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Windows 10 ve Windows 10 Mobile platformlarıyla oyun uyumlu bir şekilde çalışıyor. Ayrıca Microsoft’un gözbebeği konsolu Xbox One’da da Oyun yer almakta; ama az önce de dediğimiz gibi Çapraz Platform sorunu nedeniyle hem telefon hem de Konsol üzerinden oyunu oynayabilmeniz mümkün değil.

Oyunun Windows Phone’a uyarlanması için Zen Studios; hummalı bir çalışma gerçekleştirmişti. Oyunla ilgili ilk çalışmayı firma bu yılın ilk aylarında gerçekleştirmişti.

pinball fx2

Oyunun en can sıkan tarafını ise Optimizasyon Problemi oluşturuyor. Anlık FPS yani Oynanabilir Kare Sayısı düşüşü oyun zevkini bazen düşürebiliyor.

Bununla ilgili olarak Zen Studios, gelecek zamanlarda yeni bir güncelleştirme yayınlayabilir. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Facebook’un gerçek isim politikası “Kızılderililer”‘e tosladı