World of Tanks Windows 10’a çıkarma gerçekleştirdi!

world of tanks windows 10

Popüler Tank oyunu World of Tanks, Windows 10’a çıkarma yaptı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

World of Tanks: Oyuncuların oyunu kolayca kavramalarını sağlamak için diğer Wargaming oyunlarından aşina olduğumuz Teknoloji Ağacı’nın elden geçirilmiş halini yeni güncelleştirme ile beraber sunmuş oldu.

Oyunun; iOS ve İnternet Sürümleri arasındaki çapraz platform desteği sayesinde oyuncular rakip bulmakta hiç sıkıntı çekmiyor.

Ayrıca var olan Wargaming.net hesapları kullanılarak sadece World of Tanks Generals’ı değil tüm Wargaming.net üzerinden de hızlı bir şekilde oyun oynamak da mümkün hâle gelmiş.

World of Tanks’de, Oyuncular; A.B.D, Almanya ve S.S.C.B için hazırlanmış 200 farklı kartı, diledikleri gibi bir araya getirip kendi desteklerini de oluşturma imkânına sahipler.

world of tanks windows 10

Oyunun temel hedefi bir yandan kendi karargâhınızı korurken düşman karargâhını yok etmek. Wargaming Yayın Direktörü Andrey Zimenko, konuyla ilgili düşüncelerini: “World of Tanks’ı, oyuncuların beğenisine sunduğumuz için çok heyecanlıyız.

Taktiksel birimler, eğlenceli oynanış ve barındırdığı farklı kart tipleri, bu oyunu Wargaming evreni için benzersiz bir eklenti yapıyor” şeklinde konuştu.

Windows 10 İşletim Sistemine sahip Bilgisayar, Tablet ve Cep Telefonları üzerinden de artık World of Tanks oynanabilecek. Böylelikle World of Tanks da çapraz platformlar arasındaki savaşlar da kıran kırana geçmiş olacak.

Bill Gates o işe 2 milyar dolar ayırdı