PES 2015 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

PES 2015 Cikis Tarihi Belli Oldu

Oyun dünyasında futbol türünün en başarılı yapımcılarından birisi olan KONAMI, yeni nesil futbol oyunu PES’i oyun severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl popüler oyun yapımcısı tarafından oyuncuların beğenisine sunulan PES 2014 beklenileni verememişti.

PES 2015 Cikis Tarihi Belli Oldu!

Oyuncularla buluştuğunda en büyük rakibi FIFA 2014’ün karşısında oyuncuların büyük eleştirilerine maruz kalan KONAMI, kendini affettirmenin yollarını arıyor. Geçtiğimiz günlerde KONAMI Avrupa Başkanı Shinji Hirano, duyurulacak olan PES 2015‘in geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü PES 2014’den çok farklı olacağına dair söz vermişti. Hirano’nun verdiği sözü yerine getirilebilirse “Hadi gidip bir PES atalım” sözlerini sık sık duymaya başlayabiliriz.

İtalya merkezli perakendeci Gamestop tarafından PES 2015’in çıkış tarihine dair bilgiler paylaşıldı. KONAMI tarafından gelen resmi bilgilendirme yazısına dayanarak açıklanan oyunun çıkış tarihi 13 Kasım 2014 olarak belirlendi. PC, Playsation 3, Playstation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için geliştirilen oyundan beklentiler ise oldukça fazla.

Bakalım KONAMI yeni oyunu ile hayranlarının gönlünü tekrar kazanabilecek mi?

Geçtiğimiz yıl Christiano Ronaldo’nun bulunduğu kapak görselinde Almanya’ya Dünya Kupası’nı getiren Mario Götze yer alıyor;

PES 2015 Cikis Tarihi Belli Oldu!

Artık Facebook’ta Beğenmeyeceksiniz!