PES 2019 grafikleri ile büyülüyor!

PES 2019 grafikleri

Konami’nin geçtiğimiz gün resmiyete kavuşturduğu yeni oyunu PES 2019 için bazı ekran görüntüleri yayınlandı. PES 2019 grafikleri ile adeta oyuncuları büyüleyecek!

Ülkemizde PES serisine olan ilgi 2013 sonrasında azalmaya başladı. Malum süreçte Konami seriyi FIFA’ya benzetmek için çabaladı. Doğal olarak bu çabalar sonucu, kemikleşmiş olan PES fan kitlesini de kaybetme noktasına geldi.

Hali hazırda eskiden beri PES oynayanlar bile artık FIFA’ya dönme kararı almış durumdalar. Peki PES 19 bu sürecin önüne geçebilecek mi? İşte bu sorunun cevabını önümüzdeki dönemde alacağız.

Geçtiğimiz gün Konami PES 2019’u resmen tanıtmıştı. Tanıtımın hemen akabinde oyun hakkında bazı detaylar verilmiş ve kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı.

PES 2019 grafikleri ile öne çıkacak

Bugün ise PES 2019 ile ilgili bazı görseller paylaşıldı. Paylaşılan görseller genel itibariyle PES 19’un grafik kalitesini gözler önüne seriyor. Konami tarafından paylaşılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz. ( Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayınız )

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Dürüst olmak gerekirse, Konami tarafından yayınlanan görsellerin, grafik kalitesi açısından muazzam seviyede olduğunu kabul etmek gerekiyor. Özellikle oyuncuların yüz modellemeleri fazlasıyla gerçekçi olmuş.

Ayrıca görselin birindeki Liverpool arması da dikkatlerden kaçmıyor. Bu iki şeye işaret. Birincisi, Liverpool’un oyunda lisanslı bir şekilde bulunacağı. İkincisi ise İngiltere Premiere Ligi’nin oyunda lisanslı bir şekilde bulunmayacağı. Eğer tüm lig lisanslı bir şekilde bulunuyor olsaydı muhtemelen sadece Liverpool’a odaklanan bir görsel paylaşılmazdı.

PES 2019 duyuruldu! İşte fiyatı!