Pembe HTC One M9’a hazır olun!

pink htc one m9 will go on sale to raise awareness for breast cancer 493951 3

Tayvanlı telefon üreticisi HTC’nin amiral gemisi One M9’u pembeleşecek. Peki neden mi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

HTC’nin One M9’u pembe rankle satışa sunmasının ise bir sebebi var: Meme Kanserine dikkat çekmek. Hatırlanacağı üzere HTC; One M9 modelini bu yılki MWC yani Mobil Dünya Kongresi 2015’te tanıtılmıştı. Telefonla ilgili yaşanan problemlerin en başında aşırı ısınan yongaseti geliyordu.

Koyu Kırmızı ve Pembe renk seçenekleriyle de satışa sunulacak olan HTC’ye özellikle Bayan kullanıcıların yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. İlk satış 31 Ekim’de; 23.59 saati itibariyle başlayacak. Telefonun satış fiyatı olarak 649 Dolar yaklaşık olara 1917 TL fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

pink-htc-one-m9-will-go-on-sale-to-raise-awareness-for-breast-cancer-493951-3

HTC; ilerleyen zamanlarda 149 Dolarlık yaklaşık olarak 440 TL fiyat etiketi indirimine de gidecek. Google Play Store üzerinden de satın alınabilen telefona bir 100 Dolar yaklaşık olarak 295 TL indirimi de uygulanabilecek. Böylelikle telefon daha da ucuza satın alınmış olacak. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

HP’den dünyanın en geniş kıvrımlı bilgisayarı