HTC One M9 Mart Sonunda Avea’da

HTC One M9 Silver Left

HTC’nin Barselona’da düzenlenen GSMA etkinliğinde tanıttığı merakla beklenen HTC One M9, Mart sonunda Avea satış noktalarında Avea’ya özgü fırsatlarla yerini alacak. HTC’nin yeni amiral gemisi HTC One M9 segmentinin en yeni ve en gelişmiş örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor.

HTC’nin Dünya Mobil Kongresi’nde (GSMA) tanıttığı yeni akıllı telefonu HTC One M9, Mart sonunda Avealılara özel fırsatlarla Avea satış noktalarında tüketicilerle buluşacak. Avealılar zarafet ve performansın eşsiz bileşimi olan HTC One M9’a ayrıcalıklı tekliflerle sahip olabilecek.

HTC+One+M9_Silver_Left

HTC One M9 ödüllü HTC One M7 ve HTC One M8’in en iyi özelliklerini nefes kesen bir ikonik tasarım içinde bir araya getiriyor. HTC One M9’un işlenmiş, tamamen metal tek parça gövde tasarımı iki farklı dokuya sahip. Ayna parlaklığındaki altın kenarlar, ince şekilde fırçalanmış gümüş arka panel ile birleşirken parlak ve canlı bir ekranı içine alıyor. Yüksek performans ile tarzı birleştiren HTC One M9 yeni nesil 8 çekirdekli 64 bit işlemciyle donatılırken, daha fazla ışığı yakalamak üzere tasarlanmış ultrapiksel ön kamera ve 4K video kayıt özelliğine sahip 20 megapiksel kamerasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. HTC’nin çift ön stereo hoparlörleri ile mobil ses deneyiminde fark yaratan üstün ses teknolojisi HTC BoomSound ise artık Dolby AudioTM ortaklığı sayesinde 5.1 Surround ses deneyimi sunuyor.

HTC One M9, Mart sonunda Avea’nın sunduğu zengin akıllı telefon seçenekleri arasındaki yerini alacak.

Samsung Galaxy S6 ve Edge Çok Pahalı Birer Akıllı Telefon