DC Universe Online Nintendo Switch için geliyor

dc universe online

İlk olarak 2011 yılında yayınlanan DC Universe Online, bu yaz Nintendo Switch için de oyun severlerin beğenisine sunulacak. İşte konu hakkındaki detaylar.

Nintendo’nun 2017 yılında satışa sunduğu konsolu Switch, hibrit yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hem TV, hem de taşınabilir konsol olma özelliği gösteren Switch’in en büyük handikapı ise rakiplerine oranla çok daha düşün bir teknik özellik tablosuna sahip olmasıydı.

PlayStation 4 ve Xbox One, Switch’ten 4 yıl önce satışa sunulmuş olmasına karşın teknik donanım açısından daha üst seviyede yer alıyor. Bu da AAA kalitesindeki yapımların Switch için geliştirmesini zorlaştıran bir etkendi.

DC Universe Online şimdi de Switch için geliyor

Sonuç olarak pek çok AAA tarzı oyun Nintendo Switch için satışa sunulmadı. Büyük ihtimalle önümüzdeki dönemde de sunulmayacak. Switch sahipleri yeni hit oyunları oynamak yerine geçmiş yıllarda PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyunlarla yetinmeye devam edecekler.

Son dönemde pek çok eski oyun Switch için tekrardan duyuruldu. Geçtiğimiz gün bunlara bir yenisi daha eklendi. DC Universe Online.

PUBG Lite çıktı! Tıkla indir!

İlk olarak 2011 yılında PS3 ve PC için oyun severlerin beğenisine sunulan yapım 2016 yılında PS4 ve Xbox One’da da boy göstermeye başlamıştı. Oyunun geliştirici stüdyosu Daybreak DC Universe Online’ın yaz aylarında Switch için de çıkış yapacağını duyurdu. Dilerseniz oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.