Xiaomi Mini LED Oyun Monitörü G Pro 27 dünya çapında satışa çıktı

xiaomi 3

Xiaomi, iç pazarında Redmi Display G Pro 27’yi 276 $ fiyatla piyasaya sürmüştü. Bu monitörü özel kılan özellik, 1.152 yerel karartma bölgesine sahip olan Mini LED panelidir. Artık bu monitör, küresel pazarda Xiaomi Mini LED Oyun Monitörü G Pro 27 olarak satışa çıktı.

Xiaomi Mini LED Oyun Monitörü G Pro 27  özel kılan özellik, 1.152 yerel karartma bölgesine sahip olan Mini LED paneli olması diyebiliriz. G Pro 27i oyun monitörü, BOE’nin 27 inç 2K Fast IPS paneline sahiptir. Overdrive etkinken 180 Hz yenileme hızı ve 1 ms GTG tepki süresi sunar; bu da hareket bulanıklığını ve gölgelenmeyi azaltarak onu rekabetçi oyunlar için ideal hale getirir.

Xiaomi Mini LED Oyun Monitörü, 1.152 kontrol edilebilir bölgeye sahip Mini LED teknolojisini kullanarak 1000 nit’e kadar kontrast ve parlaklık sağlar. Bu teknoloji sayesinde derin siyahlar ve canlı renkler elde edilir. Daha akıcı bir oyun deneyimi sunmak için ekran yırtılmasını önleyen HDR1000 desteği ve FreeSync teknolojisi de bulunmaktadır.

Xiaomi Mini LED Oyun Monitörü G Pro 27

Renk performansı açısından monitör, %100 sRGB, %99 DCI-P3 ve %97 Adobe RGB’yi kapsayan QD quantum dot teknolojisini kullanıyor. 10 bit renk derinliğini destekler ve ΔE<2 renk doğruluğuna sahip olup profesyonel düzeyde renk doğruluğu sunar. Ayrıca uzun oyun seansları sırasında göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olan düşük mavi ışık konusunda da TÜV sertifikasına sahip.

Bağlantı için monitörde çift DP1.4 ve HDMI 2.0 bağlantı noktaları, bir ses çıkışı ve OSD’de kolay gezinme için bir joystick bulunuyor. Ayarlanabilir standı ve VESA montaj uyumluluğuyla konfor için tasarlanmıştır, 6,8 kg ağırlığındadır ve 65 W güç kaynağı içeriyor.

Huawei Watch 5 serisi HarmonyOS NEXT ile gelecek