Panasonic PT-EZ580 ile Sınıflarda Çıt Çıkmıyor

EZ580 keyimage

Astel Elektronik, Panasonic’in üniversite, okul gibi sessizliğe ihtiyaç duyulan mekanlar için tasarladığı yeni projektör serisini, Türkiye’de satışa çıkardı.

Panasonic yüksek parlaklık sunan LCD projektör ürün gamını toplantı ve derslerde istenmeyen gürültülerin engellenmesi için “sessiz çalışma” ilkesini temel alarak tasarladığı PT-EZ580 LCD projektör serisi ile genişletti. Beş farklı modeli içeren seri, Astel Elektronik avantajlarıyla kullanıcılara ulaşıyor.

EZ580_angled_2_high

Sınıflar hiç bu kadar parlak ve sessiz olmamıştı

5.000 lümenden 6.200 lümene değişen parlaklık değerleri sunan, değiştirilebilir lensli seri, beş ayrı modelden oluşuyor. Daha yüksek parlaklık sunan “büyük ağabeyi” EZ770 Serisi ile DIGITAL LINK tek kablo çözümü, ortak bir lens platformu ve düşük bakım maliyetli ECO filtre de dahil olmak üzere birçok ortak özelliğe sahip olan EZ580 serisi, orta boyutlardaki sınıflar ve kurumsal toplantı odaları için parlak, esnek, ekonomik ve ‘sessiz’ projeksiyon çözümü sunuyor.

Okul ve üniversiteler için akıllı projektör çözümü

Yeni seri, sessizliğinin yanı sıra uzun bakım aralığı ve düşük maliyeti ile de okulların gelecek dönem tercihlerinde ön plana çıkacak gibi gözüküyor. PT-EZ580 serisinde lamba değişim ömrü eko modda 4.500 saate kadar çıkıyor, temizleme aralığı ise Eco filtre ile 17.000 saate varıyor. Seride güç tüketimini azaltan akıllı lamba kontrol sistemi de bulunuyor.

Turkcell’den İnovatif ve Eğlenceli Staj Süreci