Overwatch’tan Genji’nin Kılıcını Yaptılar

rsz overwatch genji strategy 1200x500

Oyunlara olan ilginin gösterimi kimi zaman farklı olabiliyor. Man At Arms ekibi bu ilgilerini bir kılıç işleyerek göstermişler. Peki Overwatch’tan Genji karakterini ele alan ekip bu kılıcı ne kadar sürede bitirdi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Overwatch, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen bir FPS oyunu. Oyun çıkışından itibaren çoklu oyuncu platformuna öylesine hakim oldu ki The Game Awards’ta yılın en iyi oyunu kategorisinde boy gösterdi. Birçok efsaneleşmiş popüler online oyunu tahtından eden Overwatch, E-Spor alanında faaliyetlerine çoktan başlamış durumda. Oyuna olan bunca ilgi ve oyunun hayran kitlesi AWE me kanalına bağlı Man At Arms ekibini harekete geçirdi. Bu ekip genellikle gelen istek ve yorumlara göre oyunlardaki veya filmlerdeki zırh, silah, kalkan gibi eşyaları gerçeğe dönüştürüyor. Bu bölümünde de gelen yorumların sıklığına göre Overwatch’tan Genji adlı karakteri ele alan firma karakterin “ultimate” formunda kullandığı Dragonblade’yi gerçeğe çevirdi.

Ek Olarak Shuriken de Yaptılar

Man At Arms ekibi videolarının başında da gösterildiği gibi Genji’nin kılıcı için birçok yorum almış. Hayranlarının taleplerini geri çevirmeyen ekipte kolları sıvamış. Ekip kılıcın tüm ince detaylarını tek tek inceleyerek kılıcın tıpatıp aynısını yapmayı başarmış. Bunun yanında Genji’nin temel saldırı aracı olan Shuriken’leri de yapmayı eksik etmemiş. Bunu yanı sıra led ışıklar ile yeşil parlama efektini sağlayan ekibin yaptığı bu modelin gerçek bir silah olduğunu belirtelim.

Final Fantasy XV Sonunda Çıkışını Yaptı