Fiyat/performans telefonu Lenovo Z5s resmen duyuruldu

Z5s

Lenovo iki bombasını arka arkaya patlattı! En üst seviye Lenovo Z5 Pro GT’nin yanında orta/üst düzey özelliklere sahip Lenovo Z5s de resmen tanıtıldı.

Teknoloji severleri heyecanlandıran yeni telefonlar bu kez Çinli şirket Lenovo’dan geldi. Bir süredir çeşitli şekilde haber konusu olmayı başaran Z5s ve çok daha iddialı ağabeyi Z5 Pro GT, birkaç saat önce resmi şekilde basına duyuruldu. Z5s, fiyat/performansıyla dikkat çekiyor.

Lenovo Z5s: Snapdragon 710, üçlü kamera, 6.3 inç…

Lenovo Z5 Pro’nun uygun fiyatlı alternatifi olarak lanse edilen Z5s, güncel teknik özellikleri ve göze hoş gelen tasarımıyla pazara yeni bir soluk kazandırıyor. Arka tasarımını P20 Pro’ya fazlaca benzettiğimiz cihaz; üçlü kamera, parmak izi okuyucu ve renkli bir tasarım şablonuna sahip. Öte yandan ön kısımda su damlası çentiğine yer verilmiş ve tekli kamera kurulumu yer alıyor.

1 5

Daha öncesinde çok çeşitli söylentilere konu olan yongaseti, nihayet Snapdragon 710 olarak kesinleşti. Yongasetiyle beraber 4/6 GB RAM ve 64/128 GB depolama seçenekleri sunuluyor.

3 4

Çerçevesi iddialı şekilde dar olan panele 6.3 inçlik bir ekran sığdırılmış. 19.5:9 oranlı LCD ekranın çözünürlüğü Full HD+. Su damlası çentiğinin içerisinde yer alan kamera 16 MP çözünürlüğünde ve bir de yüz tanıma sensörü yer alıyor.

2 6

Arka kısımda yer alan kameraların çözünürlük değerleri ise 16+8+5 MP. Bunlardan 8 MP olan telefoto lens, 5 MP olan ise derinlik katmaya yarıyor.

3300 mAh batarya ile 15W’lık şarj desteği sunan Z5s’in üç ayrı renk seçeneğine sahip olduğunu belirtelim. Ayrıca 24 Aralık’ta satışa başlanacak ve baz modelin Çin satış fiyatı yaklaşık 200 dolar olacak.

Lenovo bombayı patlattı! Snapdragon 855’li Lenovo Z5 Pro GT resmen duyuruldu!