İşte 3 kameralı Lenovo Z5s ile çekilen fotoğraflar

lenovo z5s

Lenovo’nun önümüdeki günlerde satışa sunacağı orta segment modeli Z5s ile çekilen fotoğraflar ortaya çıktı. İşte Lenovo Z5s modelinin fotoğraf performansı.

Artık 2 ve daha fazla ana kameraya sahip akıllı telefonlara alıştık diyebiliriz. Hatta yeni çıkan orta ve üst segment akıllı telefon modellerinde artık çift ana kamera bir standart halini almış durumda. Görünüşe göre yakın bir gelecek 3 ana kameraya sahip orta segment modellerin de sayısı artmış olacak.

Lenovo’un geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 3 kameralı yeni orta segment modeli ilgiyle karşılanmıştı. Gücünü Snapdragon 636’dan alan Lenovo Z5s’nin nasıl bir fotoğraf performansına sahip olduğu büyük merak konusuydu.

Çinli üreticinin başındaki isimlerden biri olan Chang Cheng geçtiğimiz gün Lenovo Z5s ile çekilmiş bazı fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. 18 Aralık’ta satışa sunulması beklenen telefonun fotoğraf performansı da böylelikle az çok ortaya çıkmış oldu.

Lenovo Z5s fotoğraf performansıyla göz doldurdu

Lenovo’nun önemli ismi tarafından paylaşılan fotoğraflara bakacak olursak, Z5s’in orta segmentten ziyade üst segment bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Dilerseniz bu fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

(Fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayınız)

Lenovo’nun 3 ana kameraya sahip orta segment modelinin hangi pazarlarda satışa sunulacağı henüz netlik kazanmış değil. Telefonun fiyatının da 18 Aralık’ta netleşmesi bekleniyor.

Delikli ekran tasarımına sahip olan telefonun Lenovo’nun bu tasarımdaki ilk cihazı olduğunu da hatırlatalım.

2018’e damga vuran akıllı telefonlar için tıklayın