Lenovo Z5 Pro tanıtım tarihi ortaya çıktı

lenovo z5 pro 2

Lenovo yeni amiral gemisi modelini tanıtacağı tarihi resmen açıkladı. Uçtan uca çentiksiz ekranla gelecek olan Lenovo Z5 Pro, Kasım ayında resmiyet kazanacak.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Lenovo, yeni amiral gemisi modeli için gün sayıyor. Çinli üretici Z5 Pro modelini önümüzdeki ayın hemen başında tanıtmayı planlıyor. Zira Lenovo Z5 Pro için yayınlanan davetiye de 1 Kasım tarihi işaret edilmiş durumda.

Uçtan uca ekranlı Lenovo Z5 Pro geliyor

Lenovo Z5 Pro’nun tanıtımına sayılı günler kalmış olmasına karşın telefonun özellikleri hakkında pek bir bilgi sızdırılmış değil. Telefon hakkında bildiğimiz iki şey var. Birincisi Z5 Pro’nun aynı Nex S ve Mi Mix 3’te olduğu gibi uçtan uca çentiksiz bir ekran ile gelecek olması. Lenovo, uçtan uca ekran kullandığı yeni amiral gemisi modelinde kamerayı ise kızaklı bir sistemle kasanın içerisine gizlemiş. Zaten bu durum telefonun tanıtım görselinde de net bir şekilde belirtilmiş durumda.

lenovo z5 pro 1

Lenovo Z5 Pro hakkında bildiğimiz bir diğer detay ise telefonun 4 kamera ile gelecek olması. Malum, bu konu hakkında daha önce bazı sızıntılar gerçekleşmişti. Z5 Pro her ne kadar 4 ana kameralı ilk akıllı telefon olmasa da türünün nadir örneklerinden olacak.

Muhtemelen Snapdragon 845 yonga setiyle gelecek olan Z5 Pro’nun fiyat tarafında da kullanıcıya hitap edebilecek skalada yer alması umuluyor. Tüm bu detaylar 1 Kasım’da netleşmiş olacak.

Xiaomi Mi Mix 3 tanıtıldı! İşte özellikleri