Üst seviye Lenovo Z5s Ferrari Edition’ın özellikleri gözüktü

lenovo z5s

Orta seviye Lenovo Z5s’in “ağabeyi”, Lenovo Z5s Ferrari Edition’ın dikkat çekici özellikleri ortaya çıktı. Cihaz, teknik özellikleriyle göz dolduracak.

Lenovo Z5s Ferrari Edition çok iddialı geliyor

Lenovo’nun bir türlü istediği konuma getiremediği akıllı telefon departmanının vites yükseltme hamlesini biliyoruz. Gelecek sene için ciddi hedefleri bulunan Çinli şirket, yeni iddialı modelleri üzerinde çalışmalara başlamış durumda. Bunlardan bazıları da bir süredir ismi dolaşan Z5s ikilisi.

Daha önce Weibo’da Z5s’in iki ayrı versiyonla çıkacağı belli olmuştu. Bunlardan ilki olan standart versiyon, üç kamera ve Qualcomm Snapdragon 678 yongaseti gibi dikkat çekici özelliklere sahip olacak. Öte yandan Z5s Ferrari Edition isimli ikinci versiyon, çok daha iddialı detaylarıyla karşımıza çıkıyor.

ss

Cihazın ayarlar bölümünden alındığı iddia edilen bu görsel, üst düzey cihazın bazı kilit özelliklerini açığa vurdu. Bunlar; 2.8 GHz’lik Snapdragon 845 yongaseti, 12 GB RAM ve 128 GB‘lık dahili depolamadan oluşuyor. Şayet bu ekran görüntüsü doğruysa, Z5s Ferrari Edition RAM kapasitesiyle bir ilke imza atacak. Ancak elbette 12/128 GB’lık seçenek, baz modelde daha düşük olabilir.

Öte yandan Ferrari Edition, standart modelden farklı bazı tasarımsal detaylar içerebilir. Tüm bunları ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

2018’de çıkan en ucuz akıllı telefonlar