Şarjı 1 hafta giden Sharp S7 tanıtıldı!

sharp s7 p

Japonya’nın önemli teknoloji şirketlerinden biri olan Sharp, şarjı 1 hafta giden yeni bir model tanıttı. İşte Sharp S7 hakkındaki tüm detaylar.

Teknoloji sektörünün önemli isimlerinden biri olan Sharp, akıllı telefon pazarındaki sessizliğini sonunda bozdu. Japon teknoloji devi, uzun bir süredir yeni telefon duyurmuyordu. Sharp geçtiğimiz gün Japonya’da düzenlediği özel bir etkinlikte, tek bir şarjla 1 haftayı çıkaran yeni modeli S7’yi tanıttı.

Sharp’ın yeni modeli, şarjının bu kadar uzun süre dayanmasını ise IGZO LCD ekranına borçlu. Sharp’ın yeni ekran teknolojisi, türevi panellere oranla çok daha az enerji tüketiyor.

Donanımsal açıdan aynı, şarj performansı açısından farklı

Sharp’ın orta segmentteki yeni modeli Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 630 yonga setinden güç alıyor. Sistemini 3GB RAM ile destekleyen model 4000 mAh kapasitesine sahip bir bataryayla geliyor.

sharp s7

12 MP’lik ana kameraya 8 MP’lik selfie kamerasının eşlik ettiği modelde 2160 x 1080 px çözünürlükte 5.5 inçlik IGZO LCD ekran yer alıyor.

Zaten Sharp S7 modelinin en önemli özelliği de bu 5.5 inçlik IGZO LCD ekranı. Sharp bu ekran teknolojisi sayesinde telefonun şarj süresinin 1 haftaya kadar uzadığını iddia ediyor. Tabi ki bu iddiaların ne derece doğru olduğu da bir başka soru işareti.

Redmi 8 tanıtıldı! İşte özellikleri