NFS Payback ücretsiz olarak denenebilir!

nfs payback

Need for Speed serisinin yeni oyunu Payback 10 Kasım’da raflardaki yerini alacak. Peki 10 Kasım’dan önce NFS Payback’i ücretsiz olarak denemeye ne dersiniz? Eğer EA Access ya da Origin Access abonesiyseniz bu mümkün. Tek yapmanız gereken mağazada NFS Payback araması yaparak oyunun deneme sürümünü indirmek.

NFS Payback deneme sürümü ile karşınızda

Electronic Arts’ın EA Access ve Origin Access abonelerine özel fırsatlarından biri olan “Play First Trials” ile bu hizmete abone olanlar EA oyunlarını daha çıkmadan deneme fırsatına erişmiş oluyorlar.

NFS Payback erken erişim fırsatında hikaye modunun ilk iki bölümü ve Speedlists (multiplayer) modu oynanabilir durumda olacak. Oyun severler NFS Payback’i 10 saat boyunca ücretsiz olarak deneyebilecekler. 10 saat sonunda ise oyunun deneme sürümü otomatik olarak erişime kapanacak.

Aslında bu durumun EA Access ve Origin Access aboneleri için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söylemek mümkün. Her ne kadar süre sınırı olsa da bir oyunu daha çıkmadan denemek güzel bir duygu.

Bu arada tekrardan dip not olarak hatırlatalım. Need for Speed Payback, PC, Playstation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak 10 Kasım’da raflardaki yerini alacak. Oyunun hikaye modu ile ön plana çıkması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce oyun dünyasındaki bazı isimler NFS Payback’in hikaye olarak Hızlı ve Öfkeli film serisine benzediğini belirterek, eleştirilerde bulunmuştu.

Xbox One X o monitörleri de destekleyecek