The Order: 1886’un Uzunluğu Belli Oldu

The Order 1886dan Yeni Ayrıntilar

Bu yılın en merak edilen oyunlarının başında gelen The Order: 1886 hakkında paylaşılan yeni bilgiler, oyunun kaç saatte tamamlanabileceğini ortaya çıkardı.

Bugüne kadar PlayStation’a özel olarak geliştirdiği etkileyici oyunlarla tanınan Ready at Dawn stüdyosu tarafından geliştirilen ve duyurulduğu ilk günden beri oyunseverlerin düşlerini süsleyen The Order: 1886’nın çıkış tarihi yaklaştıkça oyun hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. The Order: 1886 ilk bakışta yeni nesil konsollara yaraşır müthiş görselliğiyle dikkat çekiyor olsa da, oyunun hikaye kısmı da göz ardı edilmemiş gibi görünüyor.

The Order 1886'dan Yeni Ayrıntilar!

Yapım aşaması geçtiğimiz günlerde tamamlanan The Order: 1886‘yı oynama şansı yakalayan kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, oyunun hikayesinin de görselliğinden altta kalır bir yanı olmadığını ve oyunun yaklaşık 9 saat uzunluğunda olduğunu ortaya çıkardı. Oyunun 8 ile 10 saat arasında bitirilebildiğini açıklayan bu kaynaklara göre oyunu detayları keşfederek oynayan kullanıcıların oyunu tamamlama süresi 12 saatin üstünde olacak.

Duyurulduğu ilk günden beri merakla beklenen ve bu yılın en heyecan verici yapımları arasında yer alan The Order: 1886‘yı oynama şansı yakalayan ilk oyunseverlerin oyuna övgüler yağdırması, oyunun bu yüksek beklentilerin altında kalmayacağını gösterdi. PlayStation 4’e özel olarak hazırlanan oyun 20 Şubat’ta kullanıcılarla buluşacak.

Windows Phone İçin Office Yarın Tanıtılabilir