The Order: 1886 Devam Oyunları Planlanıyor

The Order 1886 Tek Bir Sona Sahip

Yeni nesilin en ilgi çekici oyunları arasında yer alan The Order: 1886 için meraklı bekleyiş devam ederken, devam oyunları için de hazırlıklar başladı.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan God of War’un da yapımından yer alan Ready at Dawn stüdyosu tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen The Order: 1886 için meraklı bekleyiş sürerken, oyunun geleceği hakkında ilginç detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Duyurulduğu günden beri heyecanla beklenen ve PlayStation 4‘ün en merak edilen yapımları arasına girmeyi başaran oyun, Sony’nin gelecek planlarında da önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

The Order 1886 Ertelenebilir!

Önümüzdeki ay oyunseverlerle buluşacak olan The Order: 1886‘nın yapım aşaması hakkında önemli açıklamalarda bulunan Ready at Dawn yöneticisi Ru Weerasuriya, devam oyunları için hazırlıklara şimdiden başladığının sinyallerini verdi. The Order: 1886 fikrinin dört yıla yakın bir süredir akıllarında olduğunu söyleyen Weerasuriya, anca PlayStation 4 çıktıktan sonra oyunu gerçeğe dönüştürmek için yeterli bir platforma sahip olduklarını belirtti.

Akıllarındaki oyunu hakkıyla kullanıcılara sunabilecek bir konsol bekledikleri süre boyuncu olabildiğince gerçekçi bir dünya yaratabilmek için gerekli yeni bir oyun motoru ve kapsamlı bir dünya oluşturduklarını söyleyen Weerasuriya, oluşturdukları bu evreni hakkıyla oyunseverlere sunabilmek için tek bir oyunun yeterli olmayacağını açıkladı.

The Order: 1886‘nın gelişmiş bir oyun dünyasının yanı sıra ilgi çekici bir hikayeye de sahip olduğuna dikkat çeken Ready at Dawn yöneticisi, devam oyunlarının yanı sıra aynı dünyada geçen farklı hikayelere odaklanan yan oyunların da geliştirilebileceğinin sinyallerini verdi.

Kesinlikle yeni nesilin en heyecan verici projeleri arasında yer alan The Order: 1886, 20 Şubat 2015’te PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulacak.

Sony Akıllı Telefon Pazarından Çekilebilir