The Order: 1886’nın Hikayesi Görselliğinden Daha Önemli

The Order 1886nın Hikayesi Görselliğinden Daha Önemli

Geçtiğimiz günlerde alınan kararla 2015’e ertelenen The Order: 1886 hakkında konuşan Ready at Dawn,hikayenin görsellikten daha önemli olduğunu belirtti.

Ready at Dawn stüdyosu tarafından PlayStation 4‘e özel olarak hazırlanan The Order: 1886, 2014 yılın en merak edilen oyunlarının başında geliyordu. Bu yüzden geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla oyunun 2015 yılının başlarına ertelendiğinin duyurulması birçok oyunsevere hayal kırıklığına uğrattı. Erteleme kararına rağmen The Order: 1886‘ın hala PlayStation 4’ün en önemli projelerinden biri olduğuna inanan Sony ve Ready at Dawn, yeni oyunlarını daha iyi tanıtabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

The_Order_1886_DG

PlayStation 4‘ün oyun geliştiricilerine sunduğu imkanlardan tam anlamıyla faydalanabilen ilk oyunlardan biri olması beklenen The Order: 1886 hakkında açıklamalarda bulunan oyun direktörü Dana Jan, PlayStation 4’ün PlayStation 3’ten çok daha güçlü olduğunu ve bu sayede oyunseverlere daha önce sunamayacakları bir görsellik ve açık dünya deneyimi sunabileceklerini belirtti. Donanımsal sınırlamaların kendileri için her zaman bir engel olduğunu söyleyen Jan, buna rağmen The Order: 1886’da oyunseverleri hazırladıkları dünyanın içine tam anlamıyla çekebilmek için ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çekti.

The Order: 1886, E3 2013 kapsamında oyunseverlere ilk kez gösterildiği günden beri etkileyici görselliği ile ön plana çıkmış olsa da, Jan’a göre oyunun hikayesi görselliğinden daha önemli. Canavarlarla insanlar arasında yıllardır savaşın sürdüğü alternatif bir gerçeklikte geçen The Order: 1886‘nın kullanıcılara duygu dolu bir macera ve ilgi çekici karakterler sunacağı belirtiliyor.

Battlefield 4 İçin Yeni Güncellemeler Yolda