Oppo’nun yüzü Reno 7 sayesinde gülüyor

Oppo Reno7 Lite

Çin’in yükselen değeri Oppo, yeni serisi Oppo Reno 7 ile anavatanında adeta gövde gösterisi yapıyor.

Oppo’nun yüzü Reno 7 sayesinde gülüyor. Yakın bir zamana kadar Çinli akıllı telefon üreticisi dediğimiz zaman akla ilk gelen isim Huawei ise, ardından Xiaomi gelir veya bu sıralama kendi içerisinde değişebilirdi. Bununla birlikte Huawei‘nin Google tarafından yasaklılar listesine alınmasıyla birlikte, ondan boşalan koltuğu Oppo doldurmaya başladı.

Özellikle Reno serisi ile adından son zamanlarda sıklıkla bahsettirmeyi başaran Oppo, yeni serisi Reno 7 ile Çin’de adeta gövde gösterisi yaptı. Şirket tarafından açıklanan bilgilere göre, Reno 7 serisi, satışa sunulduktan 15 dakika gibi bir süre içerisinde tamamen tükendi.

Oppo Reno 5 Gaming Edition geliyor!

Oppo’nun yüzü Reno 7 sayesinde gülüyor

Her ne kadar bu süre zarfında kaç adet Reno 7 satıldığı ya da satılan modellerin hangileri olduğu konusunda bir bilgi bulunmasa da, Oppo bu satıştan yaklaşık 16 milyon dolar kazandığını duyurdu. Bu da 15 dakikalık bir süre için oldukça önemli bir tutar.

Peki Oppo 7 serisi kaç farklı modelden oluşuyor? Çinli teknoloji devi yeni serinin 3 farklı modelden oluştuğunu, bu modellerin ise Reno 7 SE, Reno 7 ve Reno 7 Pro olduğunu açıkladı. Bunun yanında, henüz bu modeller sadece Çin’de satışa sunulmuş durumda. Yani şimdilik Dünyanın geri kalanında bir satış söz konusu değil. Ancak Oppo, bu cihazların tamamını en geç 2022 yılının başlarında dünyanın geri kalan bölgelerinde de satışa sunmaya hazırlanıyor.

Tesla’nın çocuklar için geliştirdiği ATV yok satıyor