Tesla’nın çocuklar için geliştirdiği ATV yok satıyor

Tesla, merkezini Kaliforniya'dan Teksas'a taşımaya karar verdi

Bugüne kadar birçok çılgın proje duyuran ancak henüz bunların sadece belli bir kısmını hayata geçirebilen Tesla’nın son ürünü bu defa çocuklara hitap ediyor.

Tesla’nın çocuklar için geliştirdiği ATV yok satıyor. Tesla, kuşkusuz dünyanın en büyük ve en önemli teknoloji markalarından biri. Tesla’nın ne kadar büyük bir teknoloji markası olduğunu görmek için, şirketin Amerikan borsasında listelenen hisse senetlerine bakmak ve değerini buradan anlamak yeterli.

Şirketi önemli bir teknoloji markası yapansa, bugün piyasada olan ürünlerinden çok, gelecek için planladığı yeni tasarımları. Tıpkı şirketin birkaç sene önce tanıttığı elektrikli pickup modeli Cybertruck veya bu modele benzer bir araç olarak tanıttığı Cyberquad ATV’de olduğu gibi.

Tesla USB bağlantı noktasız araçlar üretiyor!

Tesla’nın çocuklar için geliştirdiği ATV yok satıyor

Teknolojiyi yakından takip edenler hatırlayacaktır, pickup modeli için başta 2020 sonları sonra 2021 denilmişti. Gelen son bilgilere göre bu aracın üretimi için şimdilerde 2022 hedefleniyor. ATV hakkında ise henüz net bir gelişme yok. Bununla birlikte Tesla’dan gelen yeni bir hamle tüm bu başarısızlıkları bir anda unutturdu.

Amerikalı teknoloji şirketi, Cyberquad ATV modelinden esinlenerek çocuklar için elektrikli bir ATV modeli tasarlayarak piyasaya sürdü. Hızı 8 km veya 16 km olarak ayarlanabilen, tek bir şarj ile 24 kilometre yol kat edebilen, azami ağırlık taşıma kapasitesi 68kg olan bu aracı satın almak isteyenler 1.900 doları gözden çıkarmak zorunda. Peki bu fiyatın çok olduğunu mu düşünüyorsunuz? O halde hemen ekleyelim, şu an isteseniz de alamayabilirsiniz çünkü bu ATV yok satıyor.

Samsung şansını bir kez daha denemek istiyor