Oppo, yeni A serisi telefon üzerinde çalışıyor

bb1 1

Son gelen bilgiler ile beraber Oppo’nun yeni A serisinden bir modeli çıkarmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Oppo A serisi telefonu ile ilgili bilgiler Weibo’da sızdırıldı. Firmaya yakınlığı ile bilenen blog sitesi Digital Chat Station Sosyal medya kanalında ortaya çıkan iletilerde markanın şimdiye kadarki en yüksek ekran gövde oranına sahip yeni bir Oppo A serisi model üzerinde çalıştığını belirtiliyor. Ayrıca, ekranın ön tarafında tek delikli bir kamera olacak ve ekran aynı zamanda kavisli bir panel olacak.

Oppo

İlginç bir şekilde, yeni sızıntıların çoğu ekranla ilgili tüm özelliklere işaret ediyor ve panelin 2160Hz PWM karartma da sunduğu bildiriliyor. Digital Chat Station, bu özelliklerin yanı sıra yeni Oppo A serisi akıllı telefonun arka tarafında 108 megapiksel büyük bir birincil kameraya sahip olacağını da belirtti. Ne yazık ki, arka kameralarla ilgili başka bir ayrıntı açıklamadı, bu nedenle diğer sensörler ve arkada kamera özellikleri hakkında maalesef bir bilgi yer almıyor.

Son olarak, tipster Çinli teknoloji devinin 67W’a kadar hızlı şarj desteğine sahip yeni A serisi akıllı telefonunu da piyasaya süreceğini de paylaştı. Ancak Digital Chat Station, pil veya toplam kapasitesi hakkında başka bir bilgi açıklamadı. Bunun şu anda henüz doğrulanmamış bir rapor olduğunu hatırlatmakta fayda var.

iPhone 15 Pro modelinde güç ve ses düğmelerinde değişikliğe gidilebilir