Oppo tablet ve dizüstü PC için kolları sıvadı

1602575959 OPPO League of Legends

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo şimdi de tablet ve dizüstü PC üretecek. İşte konunun detayları.

Çin’in en hızlı büyüyen akıllı telefon üreticilerinden Oppo ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ürettiği akıllı telefon modelleriyle geniş kitlelere ulaşmayı başaran Oppo, kısa süre önce ilk akıllı saatini de satışa sunmuştu. Şu anda akıllı saat ve kablosuz kulaklık üretimiyle mini bir ekosistem kuran Çinli üretici, önümüzdeki dönemde tablet ve dizüstü bilgisayar da üretecek.

Oppo’nun üreteceği yeni ürünleri düzenleyeceği etkinlik ile tanıtması bekleniyor. Çinli şirket muhtemelen bu yeni ürünlerini Türkiye pazarında da satışa sunacaktır.

OPPO

Oppo şimdi de tablet ve notebook üretecek

Son dönemde tablet pazarında önemli bir daralma yaşandığı biliniyor. Fakat yaşanan pandemi süreciyle birlikte tabletlere olan ilgi biraz daha artmış durumda. Görünen o ki Oppo da bu fırsatı tepmek istemiyor.

Pandemi sürecinde tablet ve dizüstü bilgisayar satışlarında yaşanan artış Oppo’yu bu yönde hamleler yapmaya itmiş olabilir.

Elbette Çinli üreticinin biraz geç kaldığını da inkar edemeyiz. Eğer tablet ve notebook tarafında biraz daha aceleci davranılmış olsaydı çok daha fazla müşteriye ulaşılabilirdi.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Şimdilik Çinli şirketin kaç farklı baz model üreteceği belli değil. Yine de biraz bekleyip göreceğiz. Dileriz uygun fiyatlarla Türkiye pazarındaki rekabeti arttırabilirler.

Oppo Reno5 özellikleri ile karşımızda