Oppo Samsung rekabeti küresel pazara yayılıyor!

find n2 flip 1

Oppo katlanabilir akıllı telefonu Find N2 Flip’i küresel pazarda satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu sayede Oppo ve Samsung’un arasındaki rekabet de Çin sınırları dışına çıkmış olacak. Find N2 Flip, muhtemelen Flip Z4’ün en sağlam rakibi olacak.

Oppo Samsung rekabeti küresel pazara yayılıyor! Akıllı telefonların gelişimi bir türlü sona ermiyor. Evrimin bu seferki adı ise katlanabilir telefonlar. Evet henüz bu oldukça yeni bir teknoloji ve piyasa tarafından ne kadar kabullenileceği de meçhul. Üstelik önümüzde daha önce yaşanmış kötü tecrübeler varken, çok net konuşmak da doğru olmaz. Neyden mi bahsediyoruz? Tabi ki kavisli ekranlardan.

find n2 flip 1

Samsung’un başını çektiği bir grup teknoloji şirketi, dokunmatik ekran anlayışında çığır açmak niyetiyle telefon ekranlarına kavis uygulamasını getirmişlerdi. Bununla birlikte birçok cephe erken kaybedildi ve markalar birer ikişer bu uygulamasına son verdi. İşte bunları hatırladıkça katlanabilir telefonlar için de bundan sonrasının hakim teknoloji demek çok zor oluyor. Ancak tıpkı kıvrımlı ekran teknolojisinde olduğu gibi, burada da şimdilik ışığı gören geliyor.

find n2 flip 2

Oppo Samsung rekabeti küresel pazara yayılıyor!

Çinli teknoloji şirketi Oppo, ilk dikey katlanabilir akıllı telefon modeli olan Oppo Find N2 Flip’i resmen tanıtmıştı. Daha önce Çin’de satışa sunulan bu model şimdi de küresel pazar için geri sayıma geçti. Küresel pazarda bu cihazın en büyük rakibi ise Z Flip 4 olacak.

find n2 flip

Özellikle kimi çevrelerce Samsung’un Z Fold serisi zaman zaman bu türden sitemlere konu olsa da, yine de şu an itibariyle herhangi bir katlanabilir akıllı telefon modelinin böylesi bir kronik problemi bulunmuyor.

Oppo Reno 8T serisinin tanıtım tarihi kesinleşti