Amazon şirketi yeni işe alımlar gerçekleştirebilir

Amazon

Elektronik ticaret denince akla gelen ilk şirketlerden birisi olan Amazon kuruluşu giderek işlerini büyütüyor. Son dönemlerde ticaretin online sisteme kayması ile birlikte şirketin değeri yükseldi.

Bildiğiniz üzere şimdilerde neredeyse her şey online üzerinden yapılıyor. Alınan en küçük bir makarna gibi üründe bile elektronik ticaret yolu seçiliyor. Böylece hem temas azaltılıyor, hem de zahmetsiz bir şekilde alışveriş gerçekleşmiş oluyor. Bu durum giderek daha popüler olmaya başladı ve insanlar akın akın online ticaret sitelerine yöneldi.

Amazon şirketi siparişlere yetişemiyor

Online ticaret denilince akla ilk gelen Amazon şirketi bu tür ticaret yöntemlerinin daha popüler olması ile birlikte kullanıcı sayısını artırdı. Ayrıca bu platforma üye olan kişi sayısında da artış yaşandı.

Amazon veri hırsızlığı

Şirketin sadece Ocak ve Nisan ayları arasında satışlarını yaklaşık olarak %20 oranında artırdığı tahmin ediliyor. Bu bile şirketin çok ciddi bir büyüme elde etmesi için son derece yeterli. Bu durum tabii ki çok fazla bir iş yükü ortaya çıkarıyor. Bu iş yükünü azaltabilmek için şirket işçi alımına yöneldi.

OnePlus 8 Pro teknik özellikleri ile karşımızda!

Amazon muhtemelen kısa bir süre içerisinde birçok işçi alımı gerçekleştirecek. Siparişlere yetişme konusunda daha büyük bir hız kazanmak isteyen kuruluş, binlerce işçi alabilir. Sizce Amazon büyümesini 2020 yılı boyunca devam ettirebilir mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.