Oppo Reno 6 vanilya da TENAA’da göründü

Oppo Reno 6 vanilya da TENAA'da göründü

Oppo Reno 6 Pro ve Pro + TENAA’da göründükten sonra, artık Reno 6 vanilya da karşımıza çıktı. Sonuç olarak, PEQM00 model numaralı telefonun bazı teknik özellikleri onaylanmış oldu.

Oppo, Oppo Reno 5 serisini neredeyse altı ay önce ortaya çıkardı ve bir dizi varyantla dünyaya genişletti. Şimdi, şirket nihayet Reno 6 ailesini tanıtmak için hazırlanıyor. Şimdiye kadar şirket üç yeni cihaz hazırlıyor – OppoReno 6, Reno6 Pro ve Reno 6 Pro +. Pro varyantlarıyla ilgili ayrıntılar geçen hafta TENAA’da ortaya çıktı. Şimdi, vanilya OppoReno 6 aynı sertifika yetkilisi listesinde göründü. Her zaman olduğu gibi, PEQM00 model numarasıyla birlikte cihaz teknik özelliklerinden bazıları ortaya çıktı.

Oppo Reno 6 vanilya da TENAA'da göründü

TENAA sertifikasına göre Reno 6, 6.43 inçlik bir ekrana sahip. Oppo Reno 6 serisi altındaki cihazların “birinci sınıf orta sınıf” doğası nedeniyle, vanilyada bile bir AMOLED ekrana sahip olacak. Bu panel muhtemelen FHD + çözünürlükle (2.400 x 1.080 piksel) olacak. Dahası, selfie kamerası için sol üstte hizalanmış bir delik ve en az 90 Hz yenileme hızı bekleniyor. Reno 6, gücünü çift hücre teknolojisine dayanan 4,200 mAh pilden alacak. Oppo, bataryanın 65W hızlı şarj teknolojisinin getirdiği strese dayanabilmesini sağlamak için bu çift hücre teknolojisine bağlı kalıyor. Oppo Reno 6 kutudan çıkar çıkmaz Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 ile geleceğini varsayıyoruz. Oppo, önemli yıl ortası sürümleri olduklarından, bu yeni cihazlarla bir ColorOS 11.2 gibi yeni bir artımlı yükseltmeyi bile açıklayabilir.

Microsoft Surface Duo tekrar satışta