Maye Musk Oppo ile anlaştı! Elon Musk çok kızacak!

Elon Musk etkisi

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk’ın 75 yaşındaki model süpermodel annesi Maye Musk, Oppo’yla reklam anlaşması imzaladı.

Maye Musk Oppo ile anlaştı! Elon Musk çok kızacak! Çin menşeili teknoloji devi Oppo, dünya çapında tanınmış süpermodel ve diyetisyen Maye Musk ile bir iş birliğine imza attı. Musk, bu anlaşma doğrultusunda markanın yeni amiral gemisi olan Oppo Find X6 Pro‘nun marka yüzü olacak. 75 yaşındaki Musk’ın bu yeni rolü, amiral gemisi modelin tanıtımı kapsamında bir dizi reklam ve diğer etkinliklerde görünmesini sağlayacak.

oppo 1

Oppo Find X6 Pro, etkileyici bir kamera kurulumu ile öne çıkan bir model. Hatta, cihaz, dünyanın en iyi kamera donanımına sahip akıllı telefonu olarak nitelendiriliyor. YouTube’da duyumcular tarafından paylaşılan resmi olmayan fotoğraf çekiminde Musk, bir oyuncak uçak tutarken ve çocukluğundan keyifli anılar paylaşırken görülüyor. Ayrıca, Musk, çocuklarının kendisinden aldığı azimli karakter özelliğini vurguluyor ve ne kadar maceracı bir çocukluk geçirdiğini anlatıyor.

Elon Musk 2018 yılındaki tweet'iyle federal iş yasasını çiğnedi

Maye Musk Oppo ile anlaştı! Elon Musk çok kızacak!

Bu reklam kampanyası henüz resmi olarak Oppo tarafından yayınlanmadı. Fakat, Musk’ın keskin ve etkileyici sunumu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oppo’nun, Musk’ı küresel elçi olarak seçme kararı, gerçekten ilgi çekici bir strateji. Oppo, Musk’ın geniş popülerliğini etkin bir pazarlama aracı olarak kullanmayı planlıyor. Milyarder oğlu Elon Musk’ın gölgesinde olmasına rağmen, Maye Musk kendi başına bir ikon ve bir model olarak önemli bir kariyere sahip. Kırmızı bir elbise giyen Musk, elinde tuttuğu kahverengi renkteki Find X6 Pro ile daha da çarpıcı bir görüntü oluşturuyor.

Elon Musk Twitter davası 17 Ekim'de başlıyor

Oppo Find X6 Pro, 2023 Mart’ında Çin’de düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı ve bir dizi etkileyici özelliği ile dikkat çekti. Cihaz, en çok kamera özellikleriyle ön plana çıkıyor. Oppo’nun bu amiral gemisi modeli, DXOMARK tarafından dünyanın en iyi kamera donanımına sahip akıllı telefonu olarak kabul edildi ve toplam kamera puanında 153 puanla birinci sıraya yerleşti. Bu puanla, iPhone 14 Pro Max ve Google Pixel 7 Pro’yu geride bıraktı. OIS özellikli 50 MP ana kamera, 50 MP ultra geniş açılı lens ve 50 MP telefoto lens ile donatılmış. Cihaz, 6,82 inç boyutunda ve 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekranla kullanıcılarının karşısına çıkacak. Maye Musk Oppo ile anlaştı! Elon Musk çok kızacak!

İnternet kullanıcılarının korkulu rüyası yakalanarak hapse mahkum edildi