Oppo K3 fiyatı ortaya çıktı

oppo k3

Oppo’nun merakla beklenen yeni orta segment modeli K3’ün fiyatı netlik kazandı. İşte Oppo K3 fiyatı ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Kısa süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan Oppo model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Teknoloji ve akıllı telefon sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Oppo bir süredir yeni bir orta segment model üzerinde çalışıyor. Uçtan uca ekranı ve pop-op ön kamerasıyla dikkat çeken bu model, uygun bir etiketle satışa sunulacak.

Oppo K3 fiyatıyla da cezbedecek

Geçtiğimiz gün sızdırılan bir rapora göre, Oppo K3 fiyatı 1799 yuan civarında olacak. Bu da dolar bazında yaklaşık olarak 260 dolara denk geliyor. Özellikleri ile kıyaslandığında bu fiyatın hayli cazip olduğu söylenebilir.

Çünkü Oppo’nun yeni orta segment modeli Snapdragon 710 gibi güçlü bir yonga setiyle gelecek. Ayrıca RAM tarafında da 6GB ve 8GB’lık iki farklı opsiyon yer alacak. 128GB ve 256GB’lık iki farklı depolama seçeneğiyle gelecek olan telefon VOOC 3.0 destekli 3765 mAh’lık bataryadan beslenecek.

Ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisine de sahip olan K3, 6.5 inçlik çentiksiz, uçtan uca ekranı ile tasarım tarafında da kullanıcıların beğenisini kazanacak bir model.

Kutudan ilk çıktığında ColorOS 6 destekli Android 9 ile çalışacak olan telefonun Çin dışında hangi pazarlarda satışa sunulacağı ise henüz netleşmiş değil.

Galaxy Note10 tasarımı hakkında ilk detaylar ortaya çıktı