Oppo Inno Day etkinliğinin tarihi belli oldu

Oppo Find N2

Oppo Find N2 ve N2 Flip’in tanıtımına sahne olması beklenen Oppo Inno Day etkinliğinin tarihi resmi olarak açıklandı.

Bildiğiniz gibi Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Oppo, her yıl aralık ayında Inno Day adını verdiği bir etkinlik düzenliyor ve bu etkinlikte yeni teknolojilerini ve ürünlerini tanıtıyor. Bu yüzden her aralık ayında merakla beklenen Oppo Inno Day’in bu yılki tarihi belli oldu. Oppo, Inno Day etkinliğini 14 Aralık’ta düzenleyeceğini açıkladı. Böylece hafta başında gelen söylentinin de gerçek olduğu ortaya çıktı.

Oppo Inno Day 2022’nin Oppo’nun yeni katlanabilir akıllı telefonlarının tanıtımına sahne olması bekleniyor. Bildiğiniz gibi şirket, iki yeni katlanabilir telefon çıkarmaya hazırlanıyor: Oppo Find N2 ve Find N2 Flip.

Oppo Inno Day

Oppo Find N2’nin dış yüzeyindeki ekran, 5.54 inç olacak. Samsung E6 AMOLED ekran kullanacak telefonun çözünürlüğü ise 2120x1080p olacak. Telefonun içindeki katlanabilir ekran ise 7.1 inç olacak. Dış ekranda olduğu gibi bu ekran da Samsung’un E6 AMOLED ekranı olacak. İç ekranın çözünürlüğü ise 1920x1792p. Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre her iki ekranın da yenilenme hızı 120 Hz.

Oppo Find N2’nin kamera özellikleri de büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. Katlanabilir telefonun iç yüzünün her iki tarafında 32 megapiksellik birer selfie kamerası bulunacak. Telefonun arka yüzünde ise üçlü bir kamera sistemi olacak. Bu üçlü kameranın ana lensi 50MP Sony IMX800 (1/1.56″). Ona 48 megapiksellik bir geniş açılı lens ve 32 megapiksellik telefoto lens eşlik ediyor.

iQOO 11 ve 11 Pro resmen tanıtıldı