Oppo Ace 2 resmi teaser videosu sızdırıldı!

Oppo Reno Ace 2

Oppo Ace 2 bir süredir hem sızıntılarla hem de resmi yollardan bilgi sızdırmaya devam ediyor. Oppo yeni bir teaser videosu yayınladı!

Yarın resmi olarak tanıtılacak olan Oppo Ace 2 için bugün bir video yayınlandı. Videoda Ace 2’nin üretim bandındaki yolculuğu konu ediliyor. Ekran yenileme hızının 90Hz olduğu vurgulanıyor. Telefon çeşitli testlere sokuluyor ve bir takım özelliklerinden bahsediliyor.

Ace 2’nin ekranı, 180Hz dokunmatik giriş örnekleme oranıyla desteklenen 90Hz yenileme hızına sahip olacak. Ayrıca DCI-P3 renk uzayının% 96,3’ünü, 3 gibi düşük bir deltaE ile kapsayacaktır. Başka bir deyişle renkleri etkileyici bir şekilde doğru gösterecek. Telefonda 819 nit üzerinde maksimum parlaklık bulunacak. Bununla birlikte, ekran alanının yüzde kaçının bu sayıyı yakaladığından tam bahsedilmiyor. Videoda son olarak, Oppo’nun 460nm’de ölçtüğü, göz yorgunluğunu azaltmak için harika olduğunu iddia ettiği mavi ışık eğrisi gösteriliyor.

Ace 2

Telefonda HDR ve 100% DCI-P3 color gamut destekli 6.5inç büyüklüğünde 2400 × 1080 (FHD+) çözünürlüğünde 90 Hz yenileme hızlı AMOLED ekran yer alacak. Gücünü 2020 yılı amiral gemisi modellerinde olduğu gibi Qualcomm’un 2.84GHz hızında çalışan sekiz çekirdekliSnapdragon 865nga setinden alacak.RAM konusunda henüz bir bilgi mevcut olmasa da 8GB/12GB RAM seçeneklerinin olması bekleniyor. Depolama alanı konusunda ise 128gb/256gb depolama seçenekleri yer alacak.

Norveç koronavirüs salgınını kontrol altına aldı

İşte telefonun fiyatı!

Telefonun arka/orta bölümüne konumlandırılmış 48 Megapiksel ana kamera + 8 Megapiksel 116 derece ultra geniş açılı lens + 2 Megapiksel macro + 2 Megapiksel mono lens ile gelecek. Ön tarafta ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya yer verilecek.

Oppo Ace 2 1

Son olarak 4000 mAh’lık bir batarya ile birlikte gelecek olan Ace 2 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Telefon yarın tanıtılacak, ancak tahmin edilen başlangıç satış fiyatı 680 euro olacak. Telefon için sızdırılan teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.