Oppo Find X’in tüm detayları ortaya çıktı

Oppo Find X

19 Haziran’da resmen tanıtılacak Oppo Find X’in teknik özellikleri hakkında merak edilen tüm detaylar ortaya çıktı. Oppo’nun yeni amiral gemisi iddialı geliyor.

Bildiğiniz gibi Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Find X’i önümüzdeki hafta tanıtacak. Oppo Find X’in tanıtılacağı etkinlik yaklaştıkça, sızıntıların sayısı da artıyor. Bugün de telefonun teknik özellikleri hakkında tüm detayları ortaya çıkaran yeni bilgiler sızdırıldı.

Oppo Find X, 19 Haziran’da tanıtılacak

Bugün Twitter üzerinden paylaşılan bilgiler, Oppo’nun yeni amiral gemisinin vivo NEX’e oldukça benzer özelliklere sahip olacağını gösterdi. İki şirketin yakınlığı göz önüne alındığında bu benzerlik pek de şaşırtmadı.

Oppo Find X

1080 x 2340p çözünürlükte 6.4 inç Super AMOLED ekrana sahip Find X’in teknik özellikleri arasında Snapdragon 845 yonga seti, 8 GB RAM, tercihe göre 128 veya 256 GB depolama alanı ve 3730 mAh batarya yer alıyor.

Telefonun arka yüzünde 20 + 16 megapiksel çift kamera bulunuyor. Selfie kamerası ise 25 megapiksel. Parmak izi sensörü hakkında bir detay paylaşılmadı fakat daha önce gelen sızıntılar parmak izi sensörünün ekranın altında olacağını gösteriyor.

Oppo, teknik özellikleri ile dikkat çeken yeni amiral gemisini 19 Haziran’da düzenleyeceği etkinlikte resmen tanıtacak.

Surface Phone bu yıl piyasaya sürülebilir