OPPO Find X8 Serisi, Hasselblad Master Kamera Sistemi İle Geliyor

Hasselblad

OPPO, yeni amiral gemisi modelleri Find X8 ve Find X8 Pro’yu tanıttı. Bu yeni seri, gelişmiş Hasselblad Master Kamera Sistemi ve bir dizi ultra kaliteli özellik sunarak akıllı telefon dünyasında yeni bir dönemi müjdeliyor.

OPPO, Find X8 ve Find X8 Pro’yu tanıtarak yeni bir Hasselblad Master Kamera Sistemi ve bir dizi ultra kaliteli özellik sundu.

Hasselblad

OPPO Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Ürün Müdürü Pete Lau, “Find X8 serisi, üstün Hasselblad Master Kamera Sistemimizi, sonraki nesil performans, batarya teknolojisi ve ColorOS 15’in bir parçası olarak OPPO AI’daki büyük bir sıçramayı bir araya getirerek akıllı telefon mükemmelliği için yeni bir standart belirliyor. Find X8, ultra güçlü performansına rağmen inanılmaz derecede ince ve hafif, Find X8 Pro ise olağanüstü zoom kapasitesi ile sektördeki sınırları zorlayan bir kamera amiral gemisi.” diye konuştu.

Kesintisiz teknoloji sunma hedefiyle OPPO, son teknoloji donanım, gelişmiş yazılım çözümleri ve sonraki nesil AI yetenekleri ile daha fazla tüketiciye dünya standartlarında cihazlar sağlamaya kendini adadı. Bu devam eden taahhüdün bir parçası olarak OPPO, yaklaşan amiral gemisi Find X8 serisinin yurtdışı pazarlarda kullanılabilirliğini artırmayı dört gözle bekliyor.

Samsung’un üç katlı modeli önümüzdeki yıl piyasaya sürülebilir